Dyt dyt Alfons Åberg

Dyt dyt Alfons Åberg

Dyt dyt Alfons Åberg er en ny app med Alfons åberg.

Alfons Åberg er en litterær figur og hovedperson i en serie børnebøger skrevet og illustreret af Gunilla Bergström.

Alfons Åberg er en lille ganske almindelig dreng, som bor sammen med sin far i en lejlighed i en svensk by. Mens han er mindre, har han en kammerat ved navn Svipper, som kun han kan se. I børnehavealderen får han vennerne Mille og Viktor.

Alfons Åberg bøgerne

I bøgerne oplever Alfons en lang række almindelige hverdagshændelser, som alle børn let genkender. I sin stræben efter at vokse op og blive stor konkurerer Alfons ofte med sin far om at klare disse hændelser bedst. Den godmodige far er et positivt mandligt forbillede for Alfons. Derimod dukker kvinder sjældent op i beretningerne, selv om Alfons både har en faster og en farmor.

Alfons og far er meget glade for hinanden, og nogen mor eller fru Åberg hører man kun om i en enkelt sætning i “Alfons med supersækken” (2011), hvor Alfons’ far taler om en drøm, han drømte, “Dengang han mødte sin elskede fru Åberg”; men voksne læsere af begge køn identificerer sig let med Alfons’ far.

Den første Alfonsbog, Godnat, Alfons Åberg, udkom i 1972.

Dyt dyt Alfons Åberg Dyt dyt Alfons Åberg

Jeg husker tit jeg sad og så Alfons åberg da jeg var mindre, og har også set det med mine piger.

Dyt dyt Alfons Åberg er for børn omkring 3-9 år. App’en er gratis at downloade og prøve, og hvis du kan lide spillet, kan du købe den fulde version direkte i app med et engangs-køb på 29 kr

Taget fra App store

Dyt, dyt! Alfons Åberg og hans venner venter på, at du kommer og besøger dem i deres fantastiske verden. Sammen med Alfons skal du bygge en ren verden og genbruge forskellige materialer til at bygge veje, huse, butikker, skoler, parker og meget meget mere. Dig og Alfons hjælper de andre med sjove ting og aktiviteter i byen, mens byen vokser.

Du kan genoplade din elbil, købe ind i butikken, gå til lægen, plukke frugt, rive blade sammen og slukke brande med brandslange. Til gengæld får du masser af kærlighed fra dem, der bor der, samt generøse belønninger, så du kan fortsætte dit vigtige arbejde. Dette spil er mange timers sjov for både unge og ældre spillere.

Spillet er gratis at downloade. Hvis du kan lide det og ønsker at købe den fulde version, så kan du købe spillet i app’en (Skal kun gøres én gang). Så bliver du i stand til at fortsætte med at bygge den verden, du har skabt i den gratis version.

Dyt, dyt, Alfons Åberg er et spil specielt udviklet til børn i alderen 3 til 9 år. Der er ingen stressende elementer eller timere. Børn kan bruge den tid, de har brug for, til at spille spillet, og de kan altid fortsætte med at spille på et senere tidspunkt.

DEN GRATIS VERSION af Dyt dyt alfons åberg

* 5 gader med veje og mange byggepladser, hvor du kan bygge huse, parker og butikker.
* 9 forskellige minispil
* 5 køretøjer at køre i
* Helt gratis at spille!
* Helt fri for annoncer og reklamer fra tredjeparter

DEN FULDE VERSION af Dyt dyt alfons åberg

* Den fulde version købes gennem in-app funktionen, og dette er det eneste køb i spillet. Spilleren beholder alle sine fremskridt og kan fortsætte med at bygge det de startede i den gratis version
* Fuld adgang til hele verdenen (en verden, der bliver ved med at vokse i fremtidige opdateringer)
* 25 køretøjer (flere følger i fremtidige opdateringer)
* 15 minispil (flere følger i fremtidige opdateringer)

FUNKTIONER i dyt dyt alfons åberg

* Multi-berøring – spil sammen samtidigt
* Byg, skab, mal, spil – udforsk børnenes kreativitet
* Børnevenlig brugergrænseflade – let at forstå og navigere rundt i
* Ingen reklamer fra tredjeparter

Dyt, dyt – lad os komme i gang!

App store
84
Google Play store
76
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
80