Toca Hair Salon 4

Toca Hair Salon 4 er endnu en fin app fra Toca Boca, og her kan børnene lege frisør og klippe, frisere, farve, vaske og pynte forskellige figurer.

Der mulighed for en masse kreativ leg.

Apps fra Toca Boca er gennemarbejdede, kreative og underholdende apps, og Toca Hair Salon 4 er ingen undtagelse, men om den er så meget anderledes end de 3 første ved jeg ikke helt… men barnet kan både lægge makeup, give ansigsfarve og vælge mellem 100 vis af stile.

Her kan barnet klippe, farve, vaske og hvis de laver noget forkert, så kan de få hårdet til at gro ud igen og starte forfra.

Toca Boca Hair Salon 4 - hundredvis af stile Toca Boca Hair Salon 4 - makeup og ansigsfarve Toca Boca Hair Salon 4 - vask igen og igen

Toca Hair Salon 4 er en rigtig hyggelig og god app til det kreative barn. Specielt til piger er den super, og måske endnu mere hvis mor eller far er frisør ;-).

Toca Hair Salon 4 findes til Ipad og Iphone og Android og er GRATIS men tilbyder In APP køb

Ønsker du at købe Toca Hair Salon kan du bruge “Hent i” ikonerne herunder. Rigtig god fornøjelse!

Taget fra Google Play store

Velkommen til Toca Hair Salon 4. Leg i salonen, og vælg lige den stil, du har lyst til! Uanset om du vælger en figur og forvandler dem lige efter dine drømme, eller bare lader redskaberne styre din kreativitet, bliver det helt sikkert sjovt. Eksperimentér med redskaber til makeup, ansigtsfarver, hår og skæg samt en masse andet!

Toca Hair Salon 4 er gratis at downloade, og det inkluderer komplette stationer til hår og skæg, stil, fotobås og hårvask. I butikken i appen kan ansigtsstationen købes sammen med mange indholdspakker, der indeholder tøj, tilbehør og klistermærker. Kom tilbage, og se mere nyt indhold, når det offentliggøres!

HÅR OG SKÆG-STATION
Klip, trim, barbér, og få hår til at gro ud igen – overalt på hovedet! Denne station har redskaber til at krølle, glatte og give form samt flasker med hårfarve i alle regnbuens farver. Hvad siger de til dit arbejde?

ANSIGTSSTATION
Udvid din salon ved at købe ansigtsstationen! Her finder du alle mulige slags makeup i alverdens farver. Skab fyldige øjenvipper med mascara, og vælg et redskab til at lægge eyeliner, øjenskygge eller kindrødt! Mal ansigtsfarver direkte på din figurs ansigt. Hvilken stil vælger du?

STILSTATION
Prøv hundredvis af muligheder, der matcher din nye stil! Skift kostume, vælg nogle klistermærker, og lad din figur pynte sig med tilbehør såsom briller og hatte.

FOTOBÅS
Vælg en baggrund, se dem posere, og knips et billede! Du kan endda gemme et billede af din figur i et fotoalbum og vende tilbage for at style dem senere.

HÅRVASKSTATION
Giv din figur en hårvask, giv håret en tur med håndklædet, og find hårtørreren frem. Se deres ansigtsfarver og makeup dryppe af!

App store
78
Google Play store
82
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
80