Roblox epic minigames anmeldelse - Gode Apps til Børn

Roblox er et spil som jeg selv spiller. Det er et spil man kan spille sammen i. det er jeg specielt glad for. Når du kommer ind i Roblox er der en forside med din avatar og dem du er venner med, og nedenunder er der en masse spilmuligheder.

Når du vælger et spil kommer du ind en 3D verden. Du kan løbe rundt og se din spiller løbe, og hvis du har lyst, kan du zoome ind og så ser du spillet fra din spillers synsvinkel, så det føles som om det er dig der løber rundt.

Roblox pizzaplace - Gode Apps til Børn Roblox sharkbite - Gode Apps til børn

Der er alt fra havfruer og spil hvor du kan klæde din spiller ud, til spil hvor du skal tjene penge og bygge, og Robinson spil, lasertag osv… Pizzaplace er et spil i Roblox jeg har spillet ret meget med min søster hvor at vi skulle styre et pizzaria med nogle andre spillere, bringe pizza ud, tage imod bestillinger, og hente vare så du ikke løber tør.

Jeg har lært lidt mere engelsk siden jeg begyndte at spille Roblox, der er meget med at man skal bruge hovedet i forhold til hurtighed, og mange engelske ord man lærer at forstå. Der er også uno spil. Og der er et spil som hedder Epic minigames, hvor der er forskellelige udfordringer, men også meget mentalt sjovt.

Der er noget i Roblox som hedder Robux. Du kan bruge dem på at købe ting til din avatar fx hår og tøj som er pænere, men du for ikke bare Robux. Du skal betale med rigtige penge. Du kan også bruge dem i spillene. Men det er bare ligesom at bruge penge i spil som man kender det. Men selve spillet er gratis at downloade og at spille spillene der i. Roblox findes til både iPhone, iPad og android.

Jeg syntes at det er underholdene og sjovt fordi man kan spille det med venner. Du kan se dine venner på din skærm, eller du kan se deres avatar og de kan se din, så i kan fx bringe pizza ud sammen. I kan spille sammen i alle de spil der er på Roblox.

Jeg syntes også at det er sjovt at der er så mange spil at vælge imellem. Så hvis du mister lysten til at spille det ene spil, kan du begynde at spille et andet spil, men det vil altid gemme det du har købt eller optjent. fx hvis du har  tjent 3 milioner på at bygge huse, så vil den gemme det.

Taget fra Google Play store

Roblox er det ultimative virtuelle univers, der lader dig skabe, dele oplevelser med venner og være alt, hvad du kan forestille dig. Slut dig til millioner af mennesker og opdag en uendelig række af fordybende oplevelser skabt af et globalt fællesskab!

har du allerede en bruger? Log ind med din eksisterende Roblox-konto og udforsk Roblox’ uendelige metavers.

MILLIONER AF OPLEVELSER

Børnevenligt
97
Lærerigt
65
Holdbarhed
100
Variation
100
App Store
90
Google Play Store
86
Brugeranmeldelser2 stemmer
50
100