Om Gode Apps til Børn

Gode Apps til Børn er en side der anmelder apps til børn i alle aldre på både IOS og Andoid platforme.

Hverdagserfaringer og andre oplevelser med apps samt børns læring via apps er i fokus. Vores familie er blandt de mange danskere som hver dag flittigt bruger apps for sjov og hygge, for læring eller for at gøre hverdagen lidt nemmere.

Herunder kan du se holdet bag Gode Apps til Børn

 

Manden bag Gode Apps til Børn og blogger
Jeg er far til 2 piger. Smilla fra August 2009 og Sienna fra Februar 2013. Jeg leder altid efter nye apps til mine piger. Jeg foretrækker apps der ikke bare underholder, men også har en form for læringsværdi. Jeg bruger både Android og IOS, men de fleste apps bliver testet på Ipad eller iPhone.
Anmelder og udvikler af legehjul.dk
Familien legehjul.dk tester apps. Vi har opfundet og udviklet appen Legehjul.dk – en sjov og aktiv legeapp! Familien består af far Kim på 39 år, mor Manja på 39 år, teenager Iben på 15 år, mellembarnet Anika på 13 år og Kallebassemanden på 11 år. Vi får hjælp til tests af Apps, af alle de dejlige børn der har leget med på legehjul.dk' s mange lege ;-) Børnene repræsenterer aldresgruppen 5- 15 år, så der er dejlig bredde på. Vores app kan hentes til både til Android, Iphone og tablets. I kan også følge med på InstaGram @legehjul.dk og Facebook - hvor vi prøver at sprede legens magi og en #legeepidemi