Banan kage
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
10 personer 10 min
Tilberedningstid
35 min
Antal personer Forberedelses tid
10 personer 10 min
Tilberedningstid
35 min
Banan kage
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
10 personer 10 min
Tilberedningstid
35 min
Antal personer Forberedelses tid
10 personer 10 min
Tilberedningstid
35 min
Ingredienser
Valgfri tilsætning
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Smelt smør, sukker og vanille i en gryde over medium varme.
  2. Fjern fra varmen, tilsæt de mosede bananer og bland godt
  3. Tilsæt æg og bland godt
  4. Rør mel og mælk i.
  5. Smør formen og hæld dejen i.
  6. Tilsæt evt den hakkede chokolade nu
  7. Drys med en teskefuld Brunt rørsukker / Demerara sukker for at få en sprød top.
  8. Bag ved 170 grader alm oven / 150 grader varmluft i 35 minutter eller til en til et spyd kommer rent ud.
  9. Lad Banan kagen køle af og nyd den.