Ingredienser
Tilsæt evt. en af følgende ting (OBS bagetid kan variere)
- 100 gr Hakkede hasselnødder
- 100 gr Hakket chokolade
- Saft fra en appelsein juster evt mængden af mel
- Lidt kaffe juster evt mængden af mel
Antal personer:
Instruktioner
- Først smelt smørret og lad det køle af.
- Hak hasselnødderne eller chokoladen groft, pres appelsinen eller lav kaffen hvis det skal i.
- Pisk æg og sukker sammen.
- Rør mel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål.
- Si den tørre blanding ned i æg og sukkerblandingen.
- Hæld det smeltede smør i og rør det godt sammen.
- Smør en bageform og drys rasp i og få det fordelt ud på bund og kanter og hæld det overskydende ud.
- Hæld browniedejen i bageformen (den fordeler sig rimeligt når den bliver bagt).
- Det er nu du skal tilføje f.eks. nødder, chokolade, saft fra appelsin eller kaffe til din brownie dej.
- Bag dine brownies ved 175 grader i cirka 25-30 minutter – Et minut kan være forskellen på den lækre brownie og en chokoladekage 😉 ! Vær ekstra OBS hvis du f.eks. har tilføjet kaffe eller appelsin.
- Dine brownies er færdige når du kan stikke en strikkepind/kødnål i kagen, og der stadig klæber lidt dej på når du trækker den op igen.
- Lad kagen køle helt af i formen, før der skæres af den.