Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Øsnker du at bage brownies, finder du her på siden en fantastisk opskrift. Følger du denne opskrift får du nogle super lækre brownies.

Jeg synes helt klart at brownies skal være sprød på toppen og klæbrig i midten. En helt fantastisk kombination jeg bare er helt vild med. Er du mere til en almindelig chokoladekage fornemmelse, bager du bare disse brownies 4-5 min længere.

Browniedejen kan både røres i hånden eller på røremaskine. Vigtigst er, at de tørre ingredienser sies ned i de våde for at undgå klumper i dejen.

Jeg har engang lært at man kan drysse formen med rasp, og det vil jeg også anbefale dig. Du kan måske fristes til at springe dette trin over – lad være med det.

Bunden på disse brownies afhænger af raspen og du vil ikke fortryde det. Du skal ikke fortvivle hvis browniedejen er svær at fordele i bageformen. Den skal bare klattes i, så fordeler den sig selv når den bages.

Brownies opskriften

Brownies opskrift
Print Recipe
Opskrift på lækker brownies, der sprød på toppen og klæbrig i midten
    Antal personer
    6
    Antal personer
    6
    Brownies opskrift
    Print Recipe
    Opskrift på lækker brownies, der sprød på toppen og klæbrig i midten
      Antal personer
      6
      Antal personer
      6
      Ingredienser
      Tilsæt evt. en af følgende ting (OBS bagetid kan variere)
      Antal personer:
      Instruktioner
      1. Først smelt smørret og lad det køle af.
      2. Hak hasselnødderne eller chokoladen groft, pres appelsinen eller lav kaffen hvis det skal i.
      3. Pisk æg og sukker sammen.
      4. Rør mel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål.
      5. Si den tørre blanding ned i æg og sukkerblandingen.
      6. Hæld det smeltede smør i og rør det godt sammen.
      7. Smør en bageform og drys rasp i og få det fordelt ud på bund og kanter og hæld det overskydende ud.
      8. Hæld browniedejen i bageformen (den fordeler sig rimeligt når den bliver bagt).
      9. Det er nu du skal tilføje f.eks. nødder, chokolade, saft fra appelsin eller kaffe til din brownie dej.
      10. Bag dine brownies ved 175 grader i cirka 25-30 minutter – Et minut kan være forskellen på den lækre brownie og en chokoladekage 😉 !Vær ekstra OBS hvis du f.eks. har tilføjet kaffe eller appelsin.
      11. Dine brownies er færdige når du kan stikke en strikkepind/kødnål i kagen, og der stadig klæber lidt dej på når du trækker den op igen.
      12. Lad kagen køle helt af i formen, før der skæres af den.

      Brownies med is

      •  
      •  
      •  
      •  
      •  
      •  

      2 Responses

      1. Janni

        Mums ser godt ud.
        Men det med raspen, forbliver det ikke på siden af kafen når den er færdig?

        Svar
        • René Høj

          Hej Janni

          Tak, det i hvert fald den bedste brownie opskrift jeg har prøvet.

          jo det bliver siddende, men det smager fint, det så lille en mængde i forhold til kagen.

          men prøv det og lad mig høre Hva du synes om det

          Svar

      Leave a Reply

      Your email address will not be published.