Den lille havfrue fra Books & Magic

Personligt læser jeg ikke særlig mange bøger, men jeg læser til gengæld ofte for mine piger, og denne bog er virkelig fed. Jeg har glædet mig til at få den siden jeg hørte om den sidste år. Bogen er den Lille havfrue, men med et tvist, bogens flotte illustraioner kan nemlig udforskes igennem en app.

Læs og oplev H. C. Andersens eventyr om den lille havfrue, der bytter sin fiskehale ud med menneskeben for at følge sit hjerte. Det originale eventyr er ny illustreret og beriget med et digitalt spilunivers.

Begge mine piger elsker den, og vi har læst den i en hyggestund og flere gange som godnathistorie, selvom pigerne slet ikke kan få nok når først vi er gået igang.

Udforsk den lille havfrue med Augmented Reality

Når man peger på farveillustrationerne i bogen med sin smartphone eller iPad, åbner app’en et vindue til bogens univers direkte oven på siderne. Man oplever på denne måde karaktererne fra bogen i “levende live” gennem spil og opgaver, der kan løses.  Jo bedre man lytter efter detaljerne i historien, jo nemmere er det at løse opgaverne og spille spillene. Børn og barnlige sjæle bliver på denne måde suget ind i universet, nysgerrige på den fantasiverden, der ligger gemt i teksten.

LÆS – UDFORSK – SPIL!

Med Augmented Reality-teknologi bliver H. C. Andersens oprindelige tekst og universelle historie tilgængelig for alle. Det originale eventyr rummer så mange temaer og eventyrlige detaljer, som her udfoldes i spiluniverset, så alle kan være med. Den helt særlige kombination af bogen og AR-teknologi gør, at læseren drages ind i en magisk verden, hvor man kan gå på opdagelse, udforske og interagere med det litterære univers: læse, lege og lære!

Books & Magic lancerer med Den lille havfrue en ny genre, Augmented Reality books, hvor bogens univers via app’en bliver bragt til live gennem Augmented Reality teknologi.

Den lille havfrue fra Books & Magic

De ærer den oprindelige den lille havfrue

Bogen ærer den oprindelige historie, er det meget velegnet til brug i en uddannelsesmæssig situation for at undervise om historien og genren på en sjov og interessant måde.

3D scener er direkte relateret til teksten og historien. Hver scene kommer til live med atmosfæriske miljøer, animerede figurer, lyd, interaktive objekter og gameplay. Brug den mobile enhed som et vindue ind i universet der giver en frihed og mobilitet til at udforske det fra alle vinkler, fra langt væk eller helt tæt på.

Den lille havfrue fra Books & Magic Books & Magic dreng med ipad Books & Magic - The Little Mermaid

Smukke illustrationer i den lille havfrue

Hver af de smukke farveillustrationer i bogen er en indgang til et virtuelt 3D-verden, der kommer lige ud af siden, når den ses gennem deres app – selv forsiden på bogomslaget!

Udforsk universet og interagere med objekter for at se hvad der sker. Undersøg nye vinkler eller steder, afslør skjulte objekter og løs puslespil der giver visuelle belønningerDen lille havfrue fra Books & Magic

Perfekt til børn på 6+ … og nysgerrige voksne

De har haft både yngre og ældre aldersgrupper i tankerne, da de designede gameplayet og scenerne. Hvert gameplay starter let på første niveau og stiger i vanskeligheder. Dette gør det udfordrende for børn i alle aldre – selv de ældste børn af alle, forældrene 🙂 . Og illustrationerne er så flotte og farverige at den sagtens kunne bruges som godnat historie.

Og så kommer den på både Dansk, Engelsk (US), Tysk, Spansk, Fransk og Russisk.

Se tidligere omtale af books and magics den lille havfrue her

Hvor kan du købe den lille havfrue

Inden du køber den kan du evt prøve den ved at se på dette billede igennem books and magic app’en

Prøv books and magics den ille havfrue

Du kan f.eks. købe den hos Arnold Busck i deres webshop til 149,95 KR – bog og ide har den til 269,95, som er vejl udsalgspris (priserne kan have ændret sig siden jeg har opdateret dette indlæg)

KØB den lille havfrue hos Arnold Busck her

Hent Books and magic app’en

For at få det fulde udbytte af bogen, skal du bruge den gratis app der følger med, som du kan hente her under anmeldelsen

Den lille havfrue fra Books and magic er en meget imponerende bog
Historie
100
Koncept
100
Funktionalitet
100
Brugeranmeldelser4 stemmer
90
For
Imponerende
spændende
augmented reality
100
Anbefalet