Apps til elpriser

Apps til elpriser

Få overblik over elpriserne og spar penge med apps til elpriser

Elpriserne stiger og falder konstant, og det kan være svært at holde styr på, hvornår det er billigst at bruge el. Med en app til elpriser kan du få et overblik over elpriserne i realtid og spare penge på dit elforbrug.

Der findes mange forskellige apps til elpriser på markedet, så det kan være svært at vælge den rigtige. Her er nogle af de mest populære apps:

 • Elpriser – Denne app giver dig et simpelt overblik over dagens og morgendagens elpriser time for time.
 • Elspotpriser – Denne app giver dig historisk data for elpriserne samt det næste døgn frem.
 • Watts – energipriser – Denne app giver dig et overblik over elpriserne i dit område og hjælper dig med at spare penge på dit elforbrug.
 • Andel Energi – Denne app giver dig et overblik over dit elforbrug og dine elregninger, og den hjælper dig med at spare penge på dit elforbrug.
 • Fjordkraft – Denne app giver dig et overblik over dit elforbrug og dine elregninger, og den hjælper dig med at spare penge på dit elforbrug.

Når du vælger mellem apps til elpriser, er det vigtigt at overveje dine behov og præferencer. Hvis du blot er interesseret i at få et simpelt overblik over dagens og morgendagens elpriser, kan du vælge en app som “Elpriser” eller “Elspotpriser”. Hvis du derimod er interesseret i at få et mere detaljeret overblik over elpriserne i dit område og i at spare penge på dit elforbrug, kan du vælge en app som “Watts – energipriser”, “Andel Energi” eller “Fjordkraft”.

Apps til elpriser fordele

Her er nogle af de fordele, du kan opnå ved at bruge en app til elpriser:

 • Du kan få et overblik over elpriserne i realtid og spare penge på dit elforbrug. Ved at bruge en app til elpriser kan du se, hvornår elpriserne er lavest, og planlægge dit elforbrug derefter. Du kan f.eks. vaske tøj, når elpriserne er lave, eller lægge vasketøjet i tørretumbleren, når elpriserne er høje.
 • Du kan planlægge dit elforbrug, så du bruger el, når det er billigst. Ved at bruge en app til elpriser kan du se, hvornår elpriserne er lavest, og planlægge dit elforbrug derefter. Du kan f.eks. vaske tøj, når elpriserne er lave, eller lægge vasketøjet i tørretumbleren, når elpriserne er høje.
 • Du kan sammenligne elpriser fra forskellige elselskaber og finde den billigste elaftale. Ved at bruge en app til elpriser kan du sammenligne elpriser fra forskellige elselskaber og finde den billigste elaftale. Du kan f.eks. se, hvor meget du kan spare ved at skifte elselskab.
 • Du kan få besked, når elpriserne stiger eller falder. Ved at bruge en app til elpriser kan du få besked, når elpriserne stiger eller falder. Du kan f.eks. få en besked, når elpriserne er lave, så du kan planlægge dit elforbrug derefter.

Hvis du er interesseret i at spare penge på dit elforbrug, kan du med fordel bruge en app til elpriser. Der findes mange forskellige apps på markedet, så du kan vælge den app, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Her er nogle af de mest populære apps til elpriser på markedet:

 • Elpriser
 • Elspotpriser
 • Watts – energipriser
 • Andel Energi
 • Fjordkraft

Disse apps er alle gratis at downloade og bruge. De giver dig et overblik over elpriserne i realtid, så du kan planlægge dit elforbrug og spare penge.

Alternativ til apps til elpriser

Hvis ikke du ønsker at gøre brug af apps til elpriser, så kan du også på din el leverandørs hjemmeside se elpriserne time for time.

Den side kan man så gemme til telefonens skærm, og derved nemt tjekke priserne.