Gode apps til børn

Lidt spændende nyt og gratis

Jeg har fundet lidt forskellige apps der er interessante, samt flere gratis apps. Nogle er kun gratis idag, så skynd jer at hente dem!

Toca Mini er gratis lige nu

Sød, mærkelig eller sjov? Det er helt op til dig i Toca-minis farverige verden. Lad fantasien løbe af med dig i denne kreative app til børn.

Skab uhyggelige monstre, fabeldyr eller dine bedste venner! Fint tøj, almindeligt tøj, tre øjne eller mystiske fødder? Minierne kan blive til præcis det, du ønsker!

Tryk på din mini for at starte. Du kan tilføje farver, striber, ærmer eller endda bukser. Vær kreativ med stempler, og tilføj detaljer som hatte, strømper, blonder og knapper. Hvis du tilføjer ansigtstræk, kan din mini smile, nyse og se!

Der findes tusindvis af kombinationer og dermed også uendeligt mange forskellige muligheder for, hvordan netop din mini kan se ud. Husk at tage et øjebliksbillede af dit værk, og del det med dine venner.

Gode Apps til Børn - Hent Toca Mini App i AppStore Gode Apps til Børn - Hent Toca Mini App i Google Play

E-bogen Betty huske alt muligt er gratis KUN idag

Jeg downloadede denne idag, og læste den som godnat historie for mine piger, den var meget sød. Og det da super den er gratis lige nu, i både App store og Google Play store

Gode Apps til Børn - Hent Betty husker en masse i AppStore Gode Apps til Børn - Hent Betty husker en masse App i Google Play

App’en Dyr i havet er gratis lige nu

Hvis dit barn elsker dyr såsom kaskelothval, blæksprutte og haj, vil de nyde kids dyr i havet, ocean, sø og flod. Denne app for børn er en peekaboo spil, der hjælper små børn lærer at kende undersøiske væsner og deres navne på engelsk og andre sprog. Dette dyr spil er en sjov og lærerig app med søde billeder og lyde af forskellige typer af dyr, der lever i havet. Den app er lavet til 1, 2 og 3 år gamle børn, men selv babyer og måske spædbørn vil finde det sjovt.

Til både iPhone og iPad

Gode Apps til Børn - Hent Peekaboo animals App i AppStore

Toca Kitchen 2 er til introduktionspris

Den vildt populære Toca Kitchen er tilbage! Med nye gæster til at lave mad til, flere værktøjer til at lege med og nye fødevarer kombinationer at afprøve, Toca Kitchen 2 opfordrer alle kokke til at få rodet og begynde at spille!

Til introduktionspris på 7 kr.

Gode Apps til Børn - Hent Toca Kitchen 2 App i AppStore

 

App’en Pepi ride var gratis tidligere idag, men ikke mere.

Kom en, kom alle! Tag med på en tur rundt farverig Pepi Island. Ride, udforske og have det sjovt commandeering unik bil du lige har oprettet!

Pepi Ride er en bil ridning app med et twist – det giver både kreativ aktivitet og ridning udfordringer!

Gode Apps til Børn - Hent Pepi Ride App i AppStore