Smoothie, Alfons Åberg

Husker du også Alfons Åberg, drengen med sin imaginære ven Svipper. Jeg har set meget børnetime med Alfons Åberg da jeg var lille.

Med app’en Smoothie Alfons Åberg får dit barn mulighed for at hjælpe Alfons Åberg i et sjovt spil uden tidspress, hvor der laves og sælges kreative smoothies

Her kan dit barn samle og dyrke ingredienser og kombinere dem til at opfinde og sælge smoothies. Spillet lærer både enkel kultivering og matematik – uden krav til forudgående viden. Spillet har en lang levetid og er meget værdsat af de børn, der har testet den. Du kan gemme op til fire profiler på den samme enhed.

Smoothie Alfons Åberg - i spillet Smoothie Alfons Åberg - i spillet

Smoothie Alfons Åberg findes til både Iphone, iPad og Android. App’en koster 39 kr til Android og 45 kr til iPad og iPhone

Ønsker du at hente Smoothie Alfons Åberg kan du bruge “Hent i…” ikonerne nederst i indlægget

Taget fra Google Play store

Saml og dyrk ingredienser og sammensæt dem for at opfinde sjove smoothies. Spillet har mange timers underholdning at udforske og er perfekt til børn fra 3-8 år.

Spillet er ikke-verbalt og kræver ingen matematiske færdigheder, men det stimulerer indlæring af simple koncepter om tal og penge mens der spilles.

Alfons Åberg er en meget populær skandinavisk børnebogskarakter skabt af den svenske forfatter Gunilla Bergström. Bøgerne er oversat til over 30 sprog og er solgt i mere end 8 millioner eksemplarer over hele verden. Børn behøver ikke forudgående viden om bøgerne eller karaktererne for at kunne nyde spillet.

Smoothie, Alfons Åberg
Google Play store
82
Brugeranmeldelser1 Stem
100
82