SF Kids Play streamingtjeneste for børn

SF Kids Play – prøv GRATIS i 1 måned

SF Kids Play er en fin streamingtjeneste for børn, der er sjov men samtidig tryg. Ud over masser af underholdning som barnet kan nyde, kan du som forælder indsætte restriktioner som du ønsker. Den er derfor nem at tilpasse til jeres families behov og ønsker.

SF Kids Play har en masse film og tegnefilm, både nye som gamle, og der kan laves favoritlister så de film der skal ses igen og igen er nemme at finde 🙂 Sådan gør Smilla og Sienna i hvert fald, de kan se de samme film igen og igen.

Kendte serier som Byggemand Bob, Brandmand Sam, Postmand Per, Gurli Gris, Pingu samt nogle nordiske favoritter som Peddersen og Findus, Alfons Åberg og ikke mindst Astrid Lindgrens mange klassikere er at finde i SF Kids Play. Så et sted der stod mere end 500 timers underholdning med Dansk tale – så det bare at komme igang.

Stream direkte, eller download det til en ipad / tablet så i kan tage underholdningen med på ferie, i parken eller andre steder.

Voksne bestemmer også i SF Kids Play

Hvis barnet fik lov kunne de mange gange sidde hele dagen og måske endda natten. Men det er muligt at sætte begrænsninger op for hvad barnet har adgang til, eller hvor lang tid ad gangen de må se film. En feature jeg syntes er HELT fantastisk.

Indstil et ur og bestem hvor lang tid barnet må sidde med det, eller opsæt en målgrupper, så indholdet er egnet for lige netop dit barn – der kan vælges mellem 0-3 år, 4-6 år, 7-10 år og familie.

Du kan med andre ord trygt lade dit barn udforske SF Kids Play streamingtjenesten på egen hånd eller smide dig ved dit barns side og selv se med!

SF Kids Play koster kun 49,- kroner per måned, og kan opsiges når man har lyst, da der ikke er nogen binding.

Find links nederst i indlægget til både App store og Google play

Taget fra App store

Sjov for hele familien

Med SF Kids Play kan hele familien nyde film og tv-serier i høj kvalitet fordelt på mindst 60 forskellige karakterer og fire målgrupper; 0-3 år, 4-6 år, 7-10 år og familien. Alle kan finde deres egne favoritter og lave deres egne favoritlister ved at hjertemarkere populært indhold. Uanset om du bruger mobilen, din tablet eller computeren, så er tjenesten enkel og intuitiv, og indholdet er skræddersyet til din specifikke smag.

Som forælder giver tjenesten dig også chancen for at påvirke visningerne ved hjælp af indstillinger såsom tidsstyring og automatisk afspilning af næste afsnit.

SF Kids Play SF Kids Play SF Kids Play

SF Kids Play er fri for reklamer og indeholder en stærk kombination af det bedste nordiske/lokale indhold og de største internationale karakterer:

  • Alle Astrid Lindgrens karakterer, Peddersen og Findus, Alfons Åberg, Mumitroldene
  • Postmand Per, Gurli Gris, Thomas og vennerne, Byggemand Bob, Pingu, Bien Maya og mange, mange flere

Hver måned kommer der nye film og serier, så der altid er noget nyt og sjovt at se.

SF Kids står for tryghed for forældrene og sjov for børnene.

Funktioner:

  • Forældrekontrol
  • Mindst 60 forskellige velkendte karakterer
  • Lav dine egne favoritlister
  • Offline-tilstand; download film og serier, som I kan tage med på rejsen
  • Enkelt og legende design, som gør det let at navigere, selv for de yngste
  • Redaktionelle lister, som giver tips og inspiration til at finde nye favoritter
  • Airplay
  • Chromecast

Ingen app-køb. Ingen reklamer.

Forresten…
Hold udkig efter opdateringer, da vi er i fuld gang med at bygge flere spændende funktioner.

Prøv SF Kids Play
App store
52
Google Play store
36
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
44