Hokus Pokus Alfons Aaberg - GodeAppstilBørn

Hokus Pokus Alfons Åberg

Brugeranmeldelser2 stemmer
92
For
86

Husker du også Alfons Åberg, drengen med sin imaginære ven Svipper. Jeg har set meget børnetime med Alfons Åberg da jeg var lille.

Med app’en Hokus Pokus Alfons Åberg får dit barn mulighed for at hjælpe Alfons Åberg med at bygge et træhus, etage for etage. For at få de ting der skal bruges til at kunne bygge træhuset, skal Alfons igennem nogle opgaver / minispil, som at lave huslige pligter, spille piratdueller eller sanglege m.m.

Der også mulighed for at se filmtrailer på filmen Hokus Pokus Alfons Åberg, læs mere om og køb den her

Hokus Pokus Alfons Aaberg - GodeAppstilBørnHokus Pokus Alfons Aaberg - GodeAppstilBørn

Hokus Pokus Alfons Åberg findes til både Iphone, iPad og Android. App’en koster 25,56kr til Android og 25 kr til iPad og iPhone

Ønsker du at hente Hokus Pokus Alfons Åberg kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Hokus Pokus Alfons Åberg i App Store Gode Apps til Børn - Hent Hokus Pokus Alfons Åberg i Google Play store

Taget fra App store

Virkelig sjovt og godt lavet

I dette indholdsfyldte spil for små børn (3-9), hjælper du Alfons bygge et træhus, så han kan få en gave fra sin usynlige ven Svipper. Mens du bygger træhuset etage for etage, finder du mange nye karakterer og minispil; piratdueller, huslige udfordringer, trylletricks og sanglege. Mens eventyret udfolder sig, får du også chancen for at pynte dit eget træhus!

Talte sprog, der aktuelt er inkluderet:
– Dansk
– Engelsk
– Svensk
– Finsk
– Norsk

Alfie Atkins, Willi Wiberg, Alphonse, Alfons Åberg – den populære figur, skabt af den svenske forfatter Gunilla Bergström i 1972, har mange navne. Han er en af de mest berømte nordiske figurer til børn, kendt og elsket af generationer af børn og forældre gennem den meget solgte serie af bøger. Spillet er baseret på den spritnye spillefilm “Hokus Pokus Alfons Åberg”, og børn fra 3-9 år vil elske spillet – om de allerede kender Alfons eller ej.

I dette spil spiller du som Alfons i et let spillet eventyr med mange inkluderede minispil:

– Madlavning
– Synge
– Danse
– Vaske op
– Skattejagt
– Støvsuge
– Kaste boldt
– Piratkanon
– Piratduel
– Og et afsluttende hemmeligt spil

Vi lover timers og dages sjov for dine små og en dejlig og familievenlig oplevelse.

Der er INGEN in-game betalinger eller tredjeparts reklamer i denne app.