Bamba post office

Bamba Post office er gratis lige nu

Bamba Post office er gratis idag og imorgen, så skynd jer at hente den inden den igen koster.

Her pakker barnet gaver ind og kan give dem til forskellige sjove eller skøre figurer, hvor man så kan se dem blive begejstrede eller hvis man giver dem noget gammel skrammel se dem gå “yuck” som de kalder det.

Bamba post office Bamba post office

Bamba Post office findes i App store og koster vist normalt 19 kr og virker til både iPhone og iPad.

Ønsker du at hente Bamba Post office kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk

Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Hent Bamba post office i App Store

ta

taget fra App store

••• Deltag 2+ millioner Bamba kunder – børn lærer gennem leg med Bamba •••!
Børn elsker gaver! Bamba Postkontor lader børnene vælge en nuværende, wrap pakken og levere det til en skør karakter. Pick flotte gaver og se de tegn hoppe af glæde; eller vælg et ildelugtende gammel støvle og se dem gå ‘Yuck “!

“En af de ting, som jeg virkelig elsker om Bamba apps er, at de understreger, at ingen kid er for lille til disse apps” – TheiPhoneMum.com

Børn kan tage et billede og levere det til denne person! Great for interaktiv frikvarter med børnene. Kortet skrivning funktion giver børnene til at skrive deres kort og gemme et skærmbillede i slutningen.

Få flere nye spil opdateringer på facebook.com/bambakids

funktioner:
– Snesevis af gaver, omslag og dekorationer til at vælge fra – Pink Bows til ufoer!
– Lever den nuværende til tre af vores tåbelige venner – Yuri Astronaut, Priya Prinsessen Skov Frida
– Brug kameraet til at tage et billede og levere det til en anden person – det være sig en dejlig kage eller en dåse orm!
– Interaktiv nuværende samling – vælg gaven, dekorere boksen og skriv kort!
– Fantastisk, smukke illustrationer
– Kid-fokuserede grænseflade
– Ingen ekstern reklame
– Ingen in-app køb
– Stor for børn 2 +

Bamba Post Office er et interaktivt legetøj beregnet til børn. Der er ingen scoringer, komplicerede grænseflader eller stressende tidsfrister. Dette spil er fantastisk at spille alene eller sammen med en voksen.
*** ANDRE SPIL FRA BAMBA! ***
Bamba BBQ: Børn bliver skøre BBQ kokke! Start ilden, hugge træ, tilberede fødevarer og foder dem til vores skøre venner! Se, hvordan de reagerer!

Bamba Craft: Vælg et projekt, skal du oprette et mesterværk og vise den i et galleri for andre børn at se. Bamba Craft får børn maleri og samling collager i kreative og sjove måder! Projekter og gallerier opdateres konstant!

Bamba Legetøj: Kids bygge legetøj fra et blueprint, plukke dele og tilbehør, før samling legetøjet og til sidst komme til at lege med det!

Bamba Burger Kids flip patty, skabe deres custom-made burger, fylde deres sodavand kop, skær kartoflerne og lave pommes frites. Hvad mere er, de får et mysterium til stede med deres måltid!

Bamba Pizza: Kør en Pizza restaurant og lave lækker pizza. Sjovt med 26 forskellige ingredienser og fire skøre figurer at spille med!

Bamba Ice-Cream: Opret og spise fantastiske is sammenblandede. Kan du gætte, hvad mysteriet topping er denne gang?