Gode Apps til Børn - Dr. Pandas Hjem

Dr. panda apps til nedsat pris

Flere af Dr. Panda’s apps er sat ned til 7 kr, normalpris 13-19 kr.

Dr. Pandas legetøjsbiler

Dr. Pandas legetøjsbilerUdforsk TO storbyer og kør i tonsvis af forskellige biler og lastbiler i Dr. Pandas legetøjsbiler! Sæt dig bag rattet i en brandbil, tænd sirenen i en politibil og leg lige efter dit eget hoved!

Dr. Pandas legetøjsbiler er et interaktivt spil, der giver børn mulighed for at spille rollespil og bruge deres fantasi! Børnene kan køre omkring i forskellige typer af køretøjer i to forskellige storbyer, udforske vejene og finde alle mulige og umulige skjulte overraskelser! Lad bommene gå ned ved jernbaneoverskæringen, eller tænd sirenen… hvem ved, hvad du finder! Dr. Pandas legetøjsbiler giver børnene frihed til at lave deres egne historier, efterhånden som spillet skrider frem. Lad flere køretøjer komme i spil på samme tid og leg sammen for endnu mere sjov!

Gode Apps til Børn - Hente Dr. pandas legetøjsbiler i AppStore

Dr. Pandas hjem

Jeg har tidligere anmeldt Dr. Pandas hjem, læs anmeldelsen her

Dr. Pandas hjemI Dr. Pandas Hjem er der fire etager med sjov, der skal udforskes af små fingre. Børn kan tage styringen og hjælpe dyrene med at gennemføre alt på deres opgaveliste, og på den måde blive bekendt med forskellige slags husholdningsopgaver, mens de har det sjovt og lærer om ansvar.

Børn kan tage sig af alt fra at hænge vasketøj op, til at vaske gulv, til at lave morgenmad med de søde animerede dyr. I takt med at de færdiggør opgaver, optjener de mønter som de kan putte i deres sparebøsse. Med dem kan de købe ting i spillet: Fra saxofoner til rumskibe!

Og glem ikke at fodre og passe de små søde kaniner, der bor lige ude foran Dr. Pandas hoveddør.

Gode Apps til Børn - Hente Dr. pandas hjemi AppStore

Dr. Pandas supermarked

Læs min anmeldelse af Dr. Pandas supermarked her

Dr. Pandas supermarkedHvis dit barn nogensinde har ønsket at drive deres egen butik, her er deres chance! I Dr. Panda supermarked dit barn vil arbejde på deres organisatoriske og rumlige færdigheder, mens du spiller sjove, store-tema minispil. Hjælpe dyr finde de fødevarer, de har brug for, vejer forskellige grøntsager, tovtrækkeri indkøbsvogne og organisere kasser med mad i ryggen er blot nogle få af de mange aktiviteter, der venter i vente for din 2-6 år gammel (og du;))!

 

Gode Apps til Børn - Hente Dr. pandas supermarked i AppStore

 

Gratis apps fra Dr. Panda

Dr. Pandas bus driver christmas

Tag hjulet og træde på gas som du hovedet ned snedækkede veje i Dr. Panda ‘s buschauffør: jul! Dr. Panda har indrettet sin bus for sæsonen, og det er op til dig at køre rundt optagning passagerer og tage dem til, hvor de ønsker at gå! Med sin intuitive og brugervenlige kontroller, vil selv de yngste trafikanter kunne nyde julen seværdigheder, som de cruise omkring wintery og vidunderlige verden af Dr. Panda s buschauffør: jul!

Dr. Panda s buschauffør: Julen er designet med børn i tankerne, og er bedst egnet til 3 til 7 årige.

Gode Apps til Børn - Hente Dr. pandas bus driver christmas i AppStore

Dr. Pandas Dagpleje

Læs min anmeldelse af Dr. Pandas dagpleje her

Forestil og spille i Dr. Panda ‘s dagpleje! Dr. Pandas Daginstitutioner er en virtuel play app, som stimulerer kreativ tænkning. Animal forældre bringe deres babyer til Dr. Panda ‘s Daycare, og det er dit barns opgave at tage sig af dem! Du kan spille med dem, sætte dem i seng eller har en fødselsdagsfest, dette spil giver mulighed for næsten uendelige muligheder! For børn fra 2 til 6 år.

Gode Apps til Børn - Hente Dr. pandas bus driver christmas i AppStore

 

Tjek andre apps fra Dr. Panda i App store her