Miner Birds - Mental math

Fine gratis apps lige nu

Toca Life: School er gratis lige nu

Tag fat i din skoletaske – nu er det tid til Toca Life: School! Undervis en klasse, vælg et garderobeskab og deltag i en madkrig i cafeteriet! Med fem lokaliteter og 34 karakterer, kan du skabe dine helt egne skoleeventyr!

INTRODUKTION TIL TOCA LIFE
Takket være de mange ideer fra børn over hele verden, har vi skabt Toca Life – en serie programmer, der giver dig en endnu større verden fuld af hverdagssjov. Toca Life: Town og Toca Life: City er vores første programmer i serien; og nu glæder vi os til at introducere Toca Life: School!

GÅ PÅ OPDAGELSE
Toca Life: School har fem unikke lokaliteter, der kan danne baggrund for historier om skolelivet. Gå ud på legepladsen og træn et basketball-hold, udfør et videnskabeligt eksperiment i klasselokalet, og spil musik med dit band i ungdomsklubben! Alle karakterer og de ting, de holder, kan let flyttes imellem lokaliteterne.

HIDDEN TREASURES
Tag sjovt tøj på og hold en fest. Bland farverige væsker i kemilokalet, klatr op i et træ og leg gemmeleg. Er du på udkig efter noget sjov efter skole? Ungdomsklubben er altid åben og byder på sjove aktiviteter såsom pool, bordtennis og at spille på musikinstrumenter.

FUNKTIONER
– Gå på opdagelse i fem lokaliteter: hus, cafeteria, skolebygning, ungdomsklub og legeplads
– 34 karakterer at lege med, som kan få forskellige sæt tøj på
– Gå på opdagelse i skolebygningen med garderobeskabe med forskellige temaer, et skolekontor og et klasselokale, der indeholder et laboratie til eksperimenter!
– Sæt gang i brandalarmens sprinklere og anvend ildslukkeren
– Lær at spille på den berømte keytar og start et band i ungdomsklubben!
– Dyrk sport eller hep til sportskampen på legepladsen!
– Tyg tyggegummi og kast med stinkbomber!
– Start en madkrig i cafeteriet og ryd op bagefter
– Ingen tidsbegrænsning eller høje point – spil så længe du har lyst!
– Ingen tredjepartsreklamer
– Ingen ekstra indkøb i programmet

App store ikon - køb app'en iher Gode Apps til Børn - Android App i Google Play store