Gode Apps til Børn - Toca Cars

Toca Cars frigivet

Hej Alle, lige et lille head’s up… 😉

For et par dage siden blev Toca Cars frigivet, vi har allerede downloadet det herhjemme. Der kommer en anmeldelse inden længe.

Det gode er at det er lanceret til en intropris på kun 7 Kr. – 1/3 af normalpris

Så hvis i som os henter alle apps fra Toca Boca, så skynd jer at hente den inden prisen stiger til de 21 kr.

Gode Apps til Børn - Køb Toca House i App store

Ønsker du at hente Toca Cars kan du bruge “Hent i App store” ikonet til højre og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.
På forhånd tak.

Taget fra Toca Boca

Spænd selen, venner! Det er tid til Toca Cars! I Toca Cars du gør hvad der føles rigtigt. Ingen regler for disse veje. Cruise gennem store pytter af is, flyve springer i en sø eller bygge en enorm bunke af huse, stoplys og postkasser og køre lige igennem. Klar, parat, GO!

En verden af ​​Toca Cars er fremstillet af 100% genbrugspap, herunder den lille hund, der kan jagte dig! Ønsker at fremskynde gennem søen, støde et træ og vælte stopskiltet en gang mere? Intet problem! Du skal blot trykke på knappen Gendan og gøre det igen!

Når du vælger Editor mode kan du arrangere dine egne hopper, racer, træer, dyr og huse. Bygge små hop eller big jumps, placere en fjerdedel rør i søen og måske endda blive overrasket af en robot …

Toca Cars er, hvor du stopper efter vejene, og begynde at gøre, hvad føles rigtigt for dig! Toca Cars er velegnet til børn mellem 3-9 år. Så hvad venter du på? Det er tid til at starte dine motorer!

FUNKTIONER
To frygtløs drivere
Hold off eller på farten, er det ligegyldigt
Arranger din egen verden nogen måde du kan lide
Crash’n’Restore – ikke bekymre dig om ting falder overstået, vil knappen Gendan ordne det.
Ingen regler eller stress – spille nogen måde, du vil!
Børnevenlige grænseflade
Ingen in-app køb