Super spændende projekt fra Books & Magic

Jeg blev for en uges tid siden gjort opmærksom på et SUPER spændende projekt. Books & Magic der er danskere der ved at lave en bog der kommer til live når man ser billederne igennem en tilhørende app. En helt ny måde at opleve bøger på og komme tæt på fortællingen.

Historien er H. C. Andersens – Den lille havfrue, men med interaktive 3D scener og små “puslespil” / opgaver der, når de løses, giver en visuel gevinst. Og det ikke kun for børn, for sværhedsgraden stiger som man bliver bedre og gør det derfor muligt for børn i alle aldre, eller bare barnlige sjæle, at nyde bogen.

Men for at projektet kan gennemføres har Books & Magic startet en kampagne på Kickstarter hvor de søger støtte (kampangen er ovre, se min anmeldelse af bogen her)

Books and Magic GIF - book and app

Kort om Kickstarter

kickstarter logo

Kickstarter en croudfunding platform, et sted hvor folk med en ide kan søge hjælp og få støtte af backers (dem der ønsker at støtte op om projektet) økonomisk. Ved at give et løfte om at bakke op om et projekt viser du at du tror på det og udvikleren får bekræftet at det et godt projekt de har gang i.

Books & Magic der laver dette projekt, søger 200.000,- kroner, men man kan støtte på flere niveauer. Man kan støtte med så lidt som 10 kr og så helt op til 20.000,- , så der rig mulighed for at støtte med det man kan.

Men hvad får du ud af det? Det kommer helt an på hvor meget man vælger at støtte med, f.eks. kan man vælge at støtte med 249,- så får man 1 bog, 5 magiske postkort, en pdf med illustrationerne til bogen og man bliver nævnt i kredits på app’en. Støtter man derimod med 599 får man en bog der har en personlig hilsen og signatur, samt nogle andre ting. Du kan læse helt præcist hvad du får på projektsiden inde på kickstarter / Funding er slut, læs min anmeldelse her

Men hva nu hvis de ikke får samlet alle pengene sammen? Så kommer du ikke til at betale noget, da det er alt-eller-intet støtte der søges når man bruger Kickstarter

Hvad siger Books & Magic om projektet

Books & Magic - The Little MermaidBooks & Magic dreng med ipadBooks & Magic - The Little Mermaid

Bogen ærer den oprindelige historie, er det meget velegnet til brug i en uddannelsesmæssig situation for at undervise om historien og genren på en sjov og interessant måde.

3D scener er direkte relateret til teksten og historien. Hver scene kommer til live med atmosfæriske miljøer, animerede figurer, lyd, interaktive objekter og gameplay. Brug den mobile enhed som et vindue ind i universet der giver en frihed og mobilitet til at udforske det fra alle vinkler, fra langt væk eller helt tæt på.

Hver af de smukke farveillustrationer i bogen er en indgang til et virtuelt 3D-verden, der kommer lige ud af siden, når den ses gennem vores app – selv bogomslaget!

Udforsk universet og interagere med objekter for at se hvad der sker. Undersøg nye vinkler eller steder og afslør skjulte objekter

Books and Magic GIF - augmented reality

Perfekt til børn på 6+ … og nysgerrige voksne

De har haft både yngre og ældre aldersgrupper i tankerne, da de designede gameplayet og scenerne. Hvert gameplay starter let på første niveau og stiger i vanskeligheder, hvilket gør det udfordrende for børn i alle aldre – selv de ældste børn af alle, forældrene 🙂 . Jeg tror nu også godt Sienna ville kunne være med, hun er jo kun 2,5 – men illustrationerne er så flotte og farverige at den sagtens kunne bruges som godnat historie.

Og så kommer den på både Dansk, Engelsk (US), Tysk, Spansk, Fransk og Russisk.

Men du skal ikke planlægge at give den som julegave, i hvert fald ikke før til næste år, for bøgerne forventes først at være klar til marts måned 2016… bare så du lige ved det 🙂

 

Jeg har allerede reserveret 2 bøger, og overvejer om jeg skal have flere! Glæder mig så meget til at prøve det og se hvad pigerne siger 😀

 

Støt Books & Magic på Kickstarter her

P.S. for at det hele kan lykkedes har de brug for DIN hjælp, og har du ikke lyst at støtte med penge, så DEL DEL DEL så dem der måtte have lyst får muligheden!

Støt Books & Magics the little mermaid på Kickstarter