PlayMapr er ny anmelder af Gode Apps til Børn

Jeg er super glad for at kunne introducere endnu en anmelder her på siden, nemlig Nicoline Tardini der har udviklet app’en PlayMapr. Jeg mødte Nicoline første gang da familien og jeg var til releaseparty sidste år for app’en kiidio.

Vi har skrevet en del frem og tilbage om hendes app, hvad det har krævet og hvordan hun gjorde, og på et tidspunkt foreslog jeg at hun evt. kunne blive anmelder her på siden og det syntes hun løb rigtig spændende. Nicoline er selv mor til 2 så hun kender til det med apps.

Så håber i vil tage godt imod hende, og tjek lige hendes fine app herunder, den er super højaktuel lige nu 🙂

Find legekammerater med PlayMapr – også på ferien

PlayMapr app ikon

Ved du om der bor et jævnaldrende barn i din gård, eller på din vej? Er du lige flyttet til et nyt område og vil du i kontakt med andre familier med børn? Kunne dit barn godt bruge en legekammerat når I er på ferie eller i sommerhuset? Med PlayMapr kan du finde legekammerater til dine børn dér hvor du er lige nu.

PlayMapr så dagens lys sommeren 2015 og du kan nu finder over 2.500 legekammerater i hele Danmark ved at bruge appen.

Målet med PlayMapr er, at skabe relationer mellem børn, men ved voksen til voksen kontakt. PlayMapr er alternativet til at banke på naboens dør”.

Hvordan kom ideen PlayMapr?

I påskeferien 2014 var vi i sommerhus med vores 3 årige søn. Han er en skøn størrelse, men der skal ske noget hele tiden. Vi gik mange ture i kvarteret og i alle huse var der liv og tydelig tegn på børn. Jeg kiggede ind over hækkene i håbet om, at spotte en 3 årig legekammerat, men kunne ikke få mig selv til at gå ind og banke på. Da jeg selv var barn, var det nok det man havde gjort. Eller man havde sendt barnet over selv for, at spørge om nogen ville lege.

I dag er vi lidt mere reserverede og jeg var bange for et afslag og fandt det for grænseoverskridende at gå ind. Og hvordan kunne jeg vide at det var lige DET hus hvor en 3 årig sad og kedede sig? Men børnene – de VAR der !!I vores grundejer forening har vi en Facebook gruppe. Her har jeg søgt efter jævnaldrene legekammerater til min søn. Men der bor desværre ikke lige en der matcher. Og ikke alle har en sådan gruppe. Måske bor der en på den anden side af vejen, som kan blive dit barns nye bedste ven – du ved det bare ikke.Jeg har adskillige gange siddet og følt mig fjollet sammen med andre forældre, på en legeplads, imens min søn har gravet i en sandkasse, og tænkt – “Hvor er de børn som Linus kan lege med?

Når man er på ferie er der 100% andre børn i nærheden – men hvem gider, at sidde hele dagen ved poolen og vente på at de dukker op?

Find nye legekammerater på ferien:

I første omgang er PlayMapr udgivet på dansk i den danske App Store og Google Play. Dvs. at man på ferier i udlandet, kun vil kunne finde danske legekammerater. Men tanken er at udbrede appen til flere lande og på sigt have mulighed for at finde legekammerater fra hele verdenen. For det vigtigste er relationen mellem børn og ikke sprog eller kultur.

Glade Børn PlayMapr

Sådan virker PlayMapr:

Download appen, opret en profil, tilføj dine børn og start en søgning.
Du kan selv vælge aldersgruppe, køn og i hvilken radius du vil søge.
Du kan opretter din primære adresse, men kan også oprette sekundære adresser, fx sommerhuset, dine forældres bopæl eller et feriested.
Du kontakter forældrene til det barn du gerne vil matche dit barn med igennem en beskedfunktion.
Du kan til en hver tid ændre din status til offline, hvis ungerne ikke har tid til at lege.

PlayMapr chat web PlayMapr kortview PlayMapr brugerprofil

Hvorfor navnet PlayMapr?

PlayMapr er en sammentrækning af Playmate og Map. Altså et kort over legekammerater. PlayMapr er et begreb – du finder legekammerater på et kort.

Men hvad med sikkerheden med PlayMapr

Sikkerhed er prioritet højt i udviklingen af PlayMapr

• Din adresse er aldrig oplyst
• Placering på kortet er ikke nøjagtig
• Det er kun mulighed for billede på den voksnes profil – ikke dit barn
• Al kommunikation foregår via sikker voksen til voksen kontakt
• Appen har nedsat funktionalitet hvis du ikke selv har registreret et barn
• Vi opfordrer til, at forældre deltager i møderne mellem børnene

PlayMapr er gratis og kan hentes ved at bruge linksne herunder

Hent PlayMapr i app store Hent PlayMapr i Google Play store