Ny app + GRATIS app fra Toca Boca

Toca Boca har idag udgivet app’en Toca Life: School. Og i den forbindelse har de gjort en app gratis, det kan du se på næste side af dette indlæg.

Toca Life School er efterfølgeren til deres populære Toca Life serie.

Toca Life School Toca Life School

Toca Life School koster 25 kr og kan bruges på både iPhone og iPad.

Hent Toca Life School i App store 

Taget fra App store

Grib din rygsæk – det er tid til Toca Life: Skole! Undervise en klasse, vælge et skab og har en fødevare kamp i cafeteriet! Med fem lokationer og 32 tegn, kan du oprette din helt egen skole eventyr!

INTRODUKTION TOCA LIFE
Takket være udgydelsen af ​​ideer fra børn i hele verden vi skabt Toca Life – en række apps, der giver dig en endnu større verden af ​​hverdagens sjov. Toca Life: By og Toca Life: By er vores første apps i serien; nu er vi glade for at introducere Toca Life: Skole!

Skjulte skatte
Find kostumer og smide en Halloween fest, bland farverige væsker i kemi lab, klatre et træ og lege skjul-og-søger. Leder du efter nogle efter-skole sjovt? Ungdomsklubben er altid åben for sjove aktiviteter som pool, bordtennis eller spille instrumenter.

UDFORSK
Toca Life: Skolen har fem unikke steder for at fortælle historier om livet i skolen. Hovedet ud til legepladsen og coache et basketballhold, gennemføre en videnskab eksperiment i klasseværelset og marmelade med dit band i ungdomsklubben! Alle tegn, og noget, de der holder, kan nemt flyttes mellem forskellige steder.

LIFE WEEKLY
Der er skatte gemt overalt i Toca Life: Skole, og med vores gratis i app-indhold kanal er det nemt at finde ud af om dem! Beliggende i det øverste højre hjørne af startskærmen, Life ugentlige opdateringer hver torsdag og giver dig sjove indsigt i hele verden af ​​Toca Life!

RECORD
Brug i-app optagelse funktion til at optage din historie! Eksklusivt til Toca Life serien, vil funktionen optagelse hjælpe dig dele historier, du opretter. Ved optagelse af lyd og skærm vil du være i stand til at spare en op til to minutter lange video til dit kamera roll!

FUNKTIONER:
– Fem steder at udforske: hus, cafeteria, skolebygning, ungdomsklub og legeplads
– 32 tegn til at spille med og forskellige outfits til at bære
– Oplev skolens bygning med forskellige tema garderobeskabe, en skole kontor og et klasselokale, der omfatter et laboratorium for eksperimenter!
– Indstil alarm brand drysser og bruge ildslukkeren
– Lær at spille den episke Keytar og starte et band i ungdomsklubben!
– Spil sport eller heppe på et spil på legepladsen!
– Kast stink bomber!
– Start en madkamp i cafeteria og rense det op bagefter
– Optag dine historier i app og dele med dine venner!