Mini Star app fra Legekæden

Mini star sangkonkurrence

Legekæden har netop lanceret en ny sang-app – Mini Star – ders er en del af en landsdækkende sangkonkurrence.

App’en er gratis, og alle børn kan deltage i konkurrencen om at vinde 5.000 kr. til Legekædens butikker samt en studieindspilning af kædens reklame-jingle.

For at deltage skal i bare downloade Mini Star-app’en og indspiller deres egen version af reklame-jinglen.

Det da meget sjovt fundet på.

Mini Star app fra Legekæden

Stem og del dit barns sang her: http://www.legekaeden.dk/ministar

Man kan dele sangen på facebook og så gælder det jo bare om at høste stemmer.

Hent mini star sangkonkurrence app

Mini Star findes til både Iphone, iPad og Android. App’en er gratis

Ønsker du at hente Mini Star kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.

På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Mini Star i App Store Gode Apps til Børn - Hent Mini Star i Google Play store

Fra Legekæden.dk

Om MiniStar

Mini Star er udviklet for Legekæden og er en konkurrence for alle, som kan lide at synge. For at kunne deltage i Mini Star konkurrencen skal du downloade MiniStar app’en. Du kan hente den via Google Play eller App store. Den er naturligvis gratis.

Når du har downloadet app’en kan du vælge mellem Legekædens Originale jingle eller Reggae udgaven og indspille din egen version. Du kan naturligvis høre jinglen, inden du selv skal i gang med at synge, så selvom du ikke kender jinglen på forhånd, kan du sagtens deltage.

Når du har sunget din version og er tilfreds med den, kan du uploade den til konkurrencesiden. Så deltager du i konkurrencen om lækre præmier og muligheden for at få lov til at indspille din jingle-udgave i et rigtigt studie og et gavekort til Legekæden på 5000 kr.

Husk at få dine venner og familie til at stemme på dig. Det gør de ved at klikke på stjernen ud for din sang. Det er muligt at stemme på både én Reggae udgave og én Original udgave dagligt. Du kan også få dine forældre til at dele din sang via Facebook, så deres venner får mulighed for at høre din sang.

Du kan også få dine forældre til at dele din sang via Facebook, så deres venner får mulighed for at høre din sang.

Taget fra App store

DK: En sjov app for alle som elsker at synge. Lyt til de to jingler og øv dig i din egen udgave af enten reggae- eller originaljinglen inden du uploader sangen til konkurrencesiden.
Få din familie og venner til at stemme på dig på legekæden.dk/ministar, så bliver du måske den heldige vinder af fede præmier og en tur i et rigtig studie, for at indspille din jingle-version.

SE: En kul app for alla som älskar att sjunga. Lyssna på de två jinglarna och öva på din egen version av antingen reggae- eller originaljingeln innan du laddar upp sången till tävlingssidan.
Få din familj och dina vänner att rösta på dig på lekia.se/ministar, så blir du kanske den lyckliga vinnaren av fina priser och en tur till en riktig studio, för att spela in din egen jingel-version.

NO: En morsom app for alle som elsker å synge. Lytt til de to jinglene og øv inn din egen utgave av enten raggae- eller orginal versjonen før du uploader sangen til konkurransesiden.
Få familie og venner til å stemme på ringo.no/ministar, så blir det kanskje deg som blir den heldige vinner av flotte premier og/eller en tur i et ordentlig studio for å spille din versjon av jingle-versjon.