Gode Apps til Børn - GOZOA på mision i rummet

GOZOA – På mission i rummet

Efterårsferie gave fra GOZOA til dig

Gode Apps til Børn - GOZOA på mision i rummet

Download app´en GOZOA – På mission i rummet helt gratis hele efterårsferien.

Hjælp GOZOA med at udforske blandt mange forskellige planeter mens du løser regnestykker og optjener point. GOZOA – På mission i rummet er en app til de øvede spillere, med masser af spas, udfordringer og forhindringer. Et matematik arkadespil med MAX RUMSPÆNDING.

Pengepungsvenlig app uden ekstra køb.

GOZOA – På mission i rummet findes til både Iphone og Ipad samt Android og koster normalt 7 kr., men er gratis frem til d. 20. Oktober, så skynd jer at hente den.

 

Ønsker du at hente GOZOA – På mission i rummet kan du bruge link ikonerne herunder.

Gode Apps til Børn - Hent GOZOA – På mission i rummet i App Store Gode Apps til Børn - Hent GOZOA – På mission i rummet i Google Play store

Om GOZOA – på mission i rummet

”GOZOA – På mission i rummet” er en ny app til børn mellem 5-12 år. En intergalaktisk matematikapp, opbygget som et uendelighedsspil, der hjælper børn med at træne talgenkendelse, plus,- minus -og gangestykker. Det er nemt at spille – man skal bare vippe iPad´en for at få GOZOA til at flyve hen til det rigtige tal, resultat, mønter og power- ups, men pas på asteroiderne og Skurken undervejs… Man kan vælge mellem arkade og storymode. I arkadespillet kan man selv vælge matematikudfordring og vil få point efter bl.a. hvor lang tid man holder sig i live. Storymode har samme udfordringer men opgaverne varierer undervejs og man skal flyve fra planet til planet mens spillet bliver sværere jo længere man kommer. Man bevæger sig gennem forskellige niveauer hvilket motiverer til at blive ved med at spille og lære. Spillet benytter ens iPad eller iPhones accelerometer og man styrer ganske enkelt rumskibet med GOZOA ved at vippe iPad’en.

HISTORIEN GOZOA – På mission i rummet er en del af konceptet GOZOAs leg & lærings univers. I universet over planeten ”Lurra” har GOZOA brug for din hjælp! Han flyver rundt i et sejt rumskib, og du skal hjælpe ham med at udforske 30 forskellige planeter mens du løser regnestykker og optjener point. I spillet gælder det om at samle de korrekte tal, guldmønter og power-ups (benzin, fart, tid, liv og skjold) op og undgå forhindringerne. Man skal tænke og regne hurtigt for det går stærkt, når GOZOA flyver af sted gennem rummet. Det gælder om at komme så langt som muligt i en endeløs spilverden, mens man løser regnestykker uden at løbe tør for brændstof eller få ødelagt sit rumskib og dø, hvilket kræver at man styrer udenom de forskellige farer i rummet.

FEATURES

  • Brugervenlig og kan spilles uden at barnet kan læse.
  • Pengepungsvenligt – ingen ekstra køb: Totalpris 7 kr.
  • Kan spilles på tablet og smartphone
  • En kæmpe udvalg af tøj, hatte, smykker, kæledyr
  • 3 forskellige opgave-typer og sværhedsgrader,- plusstykker, minusstykker og gangestykker
  • 2 forskellige spilleindstillinger: Arkade og Storymode
  • Belønning i form af high score, stjerner og opgradering
  • Hjælpeguide og tips undervejs
  • Tidsindstillede udfordringer
  • Intergalaktisk grafik og animationer

OPLYSNINGER

Titel: GOZOA – På mission i rummet
Genre: Leg & lær arkadespil
Virksomhed bag: GOZOA

OM GOZOA

GOZOA er et danskproduceret anmelderrost børneunivers, hvor børn mellem 5-12 år kan lære svære skolefag mens de leger. GOZOA udgiver større ”læringsapps” til tablets og mindre ”frikvarterapps” til smartphone og tabelts.