Bogga alfabetet dansk

Bogga Alfabet dansk

Bogga Alfabet dansk er en super fin app fra Norske Boggatap, hvor barnet kan lære alfabetet igennem leg, og det er både de store og de små bogstaver, samt vokaler og konsonanter.

Barnet starter med at vælge et bogstav, som så kan farvelægges, sættes op på en hylde, for så at kunne bruges som køleskabsmagneter.

Man kan vælge om man vil høre bogstavsnavnet eller bogstavets lyd, og man kan vælge om det skal være store eller små bogstaver.

En simpel app der gør det den lover!

Bogga alfabet danskBogga alfabet dansk

Bogga Alfabet dansk findes i App store til 19 kr og virker til både iPhone og iPad.

Ønsker du at hente Bogga Alfabet dansk kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk

Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Køb Bogga Alfabet dansk i App Store

Taget fra App store

Lær det DANSKE alfabetet med denne anmelderroste app! Perfekt for børnehave og 1. og 2. klasse, der er beregnet til at fremme kreativ leg omkring bogstaverne.

“Sjældent har jeg set en, der er så simpel at bruge – og samtidig er super motiverende for barnet. Bogga Alfabetet er et genialt koncept. Det er en super fin app, som vi varmt kan anbefale.”
– mors-apps.com

“En fantastisk måde at lære alfabetet!” – BestAppsForKids.com

“En dejlig farverig og tiltalende app med et barns stemme til at lære udtalen af ​​bogstaverne. Meget sjovt og stærkt anbefalet!” – KidsAppWorld.com

Med Bogga Alfabet kan børnene udforske det danske alfabetet ved at farve store og små bogstaver som omdannes til køleskabsmagneter! Brug bogstaverne du skaber til at sammensætte enkle ord på køleskabet, så kan du tage et billede af kunstværket! Sjovt og nemt, med fokus på det pædagogiske – uden distraherende elementer som reklame.

“Bogga Alfabet er nærmest fejlfri – uden reklamer og distraherende knapper.” – AppsOnTapp.com

“Designet er meget intuitvt – intet behov for instruktioner til børnene!” – BestAppsForKids.org

“Vi har sjældent set en alfabet app så enkel (endnu sjov) at bruge.” – TheIphoneAppReview.com

Alle skal lære bogstaverne, og der er ingen grund til at vente. Med Bogga Alphabet kan du lade børnene opdage bogstaverne gennem kreativ leg. En spændende ny verden vil åbne op for børnene! Ved at være sikker på bogstaver og ord, har de det bedste udgangspunkt for læringsprocessen fremad i livet.

INDEHOLDER:
– Den danske alfabet – til farvning, og at lytte til!
– Både store og små bogstaver, som du kan skifte på
– Lyd med udtale af ​​bogstavnavn og bogstavlyd
– 6 forskellige farver til at male bogstaverne med
– Et køleskab til at fastgøre dine bogstavmagneter til
– Et kamera til at tage et billede af de ord, du kan lave
– En skraldespand til at smide bogstaver, du ikke længere ønsker at lege med
– Børnevenlig brugergrænseflade
– Ingen stress, bare lege og udforskning
– Original, farverigt design
– Ingen tredjepart reklame
– Ingen “in-app purchases”

Bogga Alfabet er en app fra Boggatap og passer børn fra 2 år og opefter. Vores engelske version af appen modtog “Editor Favorite Badge” fra Appysmarts.com og blev sidste år udvalgt som en af “bedste nye børneapper” af iKidApps.com!