Lolas ABC Fest 2

Lolas ABC Fest

Vi har tidligere været med Lolas Matematiktog som er anmeldt her, og denne gang kan vi komme med til Lolas ABC fest.

For at blive klar til festen, har Lola brug for dit barns hjælp med at lave lækker is dessert, kage og ballonner m.m.. For at kunne få lov til at gøre disse ting, skal man igennem nogle opgaver, det kan være at at skrive bogstaver, spille vendespil hvor et billede passer med det første bogstav i navnet. Det kan også være at skrive bogstaver, eller vælge det rigtige bogstav ud fra udtalen.

Gode Apps til Børn - Lolas ABC Fest

Lolas ABC fest har som de fleste oversatte apps, små fejl, men ikke noget stort. Det er nu stadig træls når enkelte oversættelser glipper.

Der også genkendelse af bogstaver, både store og små, samt konstruktion af ord i rigtig rækkefølge.

Det en app til børn i følgende aldre: 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år måske endda 8 år.

Smilla har lavet rigtig mange is desserter, kommet drys på, så kommet flødeskum, krymmel eller kirsebær på, og så ændret det igen igen 🙂 Og så hun vild med at de danser, spiller eller hopper når man trykker på dem til festen.

Jeg kunne måske se fordelen i at give Smilla en stylus, så hun samtidig kunne øve at skrive med pen 😉

Lolas ABC fest kommer både til IOS Ipad og Iphone samt til Android. Prisen er 41,99 kr til Android og 39 kr til Iphone eller Ipad.

Ønsker du at købe Lolas ABC fest kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. Og du skal selvfølgelig heller ikke snydes for et link til Google Play store
På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Køb Lolas ABC fest i App Store Gode Apps til Børn - Køb Lolas ABC fest i Google Play store

Gode Apps til Børn - Lolas ABC Fest

Se en video der præsenterer Lolas ABC fest herunder, dog på engelsk.

God fornøjelse

Taget fra Google Play store

Kom med til festen! Lola Panda™ inviterer dig og alle hendes venner til fest! Lolas ABC-fest er endnu et fængslende og lærerigt spil fra Lola Panda™-spilserien. Det starter med enkel genkendelse af ord og giver gradvist mere udfordrende opgaver, når barnet er klar. God og sjov læsetræning til børnehavebørn!

Spillets hovedelementer:

– Lærerigt spil: Lærer børn på 3-7 år alfabetet og opbygning af ord
– Meningsfuld læring: Store og små bogstaver, genkendelse og konstruktion af ord
– Tilpasset barnets læringshastighed
– Kommentatorfunktion: Letforståelig talevejledning
– Børnevenlig brugeroplevelse: Ingen in-app-køb eller reklamer fra tredjepart

Det er sjovt at lære alfabetet under Lolas ABC-fest! Dette lærerige spil lærer børn alfabetet, imens de fester! Alle børn elsker at holde fest, og Lola Panda™ giver børnene masser af opgaver at vælge imellem. Børnene kan pynte feststedet op med balloner eller lave deres egne isdesserter. De får også lov til at pynte kagen og til slut feste med Lola og hendes venner! Dette spil fremmer læringsprocessen ved at belønne børnene med sjove overraskelser, når de opnår gode resultater, hvilket involverer dem i læringsprocessen. De sjove oplevelser motiverer dem til at fortsætte og lære endnu mere!

Prøv også vores andre Lola Panda™-spil:

Detektivleg med Lola (Editors Choice Award 2013)
Lolas matematiktog
Lolas alfabettog
Lolas strandpuslespil
Lolas matematikskib
Lolas frugtbod med sudoku

Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
Imod
89