Gode Apps til Børn - Bogstavspillet

Bogstavspillet

Bogstavspillet er et super App til dit barn når alfabetet skal læres. Og det selvfølgelig på dansk

Når man starter Bogstavspillet bliver man mødt af 3 valgmuligheder.

I det første spil kan barnet høre udtalen af bogstavet og associere det med det skrevne bogstav – der vises både det store og det lille, det rigtig godt. Desuden er der et billede ved siden af bogstavet, der har samme begyndelsesbogstav. Så trykker man på bogstavet S bliver der sagt S, og trykker man på det tilhørende billede f.eks støvsuger, siger stemmen S som støvsuger. Her kunne jeg godt savne at der kom lidt forskellige ord/billeder så der måske skiftes mellem støvsuger, stjerne, sol, skib eller lignende. Hver gang man trykker på bogstavet, gentages det.

Gode Apps til Børn - Bogstavspillet Gode Apps til Børn - Bogstavspillet

Næste spil handler om at finde startbogstavet i forskellige ord. Man ser en tegning og en stemme siger “Hvilket bogstav starter … med“, og under  tegningen ser man 3 valgmuligheder, og så er opgaven at finde det rigtige bogstav. For de mindste er der nogle bogstaver der godt kan være lidt svære at høre på udtalen, men det kommer med øvelse.

Det sidste spil er leg og stav med bogstavbolde. Her føres bogstavbolde fra et stort glas over i nogle små glas, og på den måde staves ordet af en tegning der vises. Trykker man på eller flytter en bogstavbold, så nævnes hvilket bogstav det er. Det gode er at sværhedsgraden kan ændres, så når laveste niveau bliver for nemt kan barnet gå fra sværhedsgrad 1 til 2 og helt op til 5. Sværhedsgraden ændres oppe i venstre hjørne. Barnet kan høre udtalen ved at trykke på en node i en rød trekant over tegningen, eller høre hvordan det staves ved at trykke på A’et i en rød trekant over tegningen.

Gode Apps til Børn - Bogstavspillet

Bogstavspillet er en rigtig god læringsapp til barnet der skal lære bogstaverne at kende og få forståelse for stavning og begyndelsesbogstaver. Og så er tegningerne fine.

Bogstavspillet kan desværre ikke købes separat mere, da fusentasterne (udviklerne af denne app) er blevet solgt til Egmont.

Men bogstavspillet er heldigvis blevet en del af app’en Silkes venner, som du kan læse min anmeldelse af her, dog er det som in-app køb.

Ønsker du at hente Silkes venner kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder

Rigtig god fornøjelse!

Gode Apps til Børn - Hent Silkes venner i App Store Hent SIlkes venner i Google Play store

Taget fra App store

VI TALER DANSK! Lær din ABC med Fusentasterne.
Tre mini-spil gør det sjovt at lære alfabetet:

LÆR HELE ALFABETET AT KENDE
A som Abe, B som Banan! Øv dig på alle bogstaverne og hør deres lyde! Tryk på et bogstav-kort for at se bogstavet og hør dets navn. Se og hør også navnet på en ting som starter med dette bogstav.

GÆT HVILKET BOGSTAV ET ORD BEGYNDER MED
En sød stemme fortæller på dansk hvad man ser på billedet. Gæt hvilket bogstav ordet starter med og vælg det rigtige ud af 3 mulige bogstaver. Hvis man trykker på det forkerte opmuntres barnet til at prøve igen. Gætter man rigtigt dukker den jublende hund op på skærmen

STAV TIL KORTE ORD MED BOGSTAV-BOLDE
Leg og stav med bogstav-bolde! Hver bold har et bogstav malet på sig. Træk bogstav-bolde fra det store glas til de små glas. Læg boldene i de rigtige glas og lær dermed at stave til korte ord på en sjov måde. 5 sværhedsgrader. Dansk stemme guider igennem det hele og læser alt op.
Fra 2-7 år. Spil det evt. med dit barn.

OM FUSENTASTERNE
Vi udvikler spil til de helt små ud fra faste principper:
✓ Det skal være sjovt at lære!
✓ Dansk sprog og original kvalitet
✓ Ingen “In App purchases”
✓ Ingen tredjepartsreklamer, kun diskret info om vores andre spil.
✓ Børnesikkert – Ingen ubehagelige overraskelser