Gode Apps til Børn - Pusletimen

Pusletimen

Pusletimen er en super lille puslespils app.

Det gode ved Pusletimen er at den kan bruges til de helt små, da man kan slå funktionen magnet til, der gør at man ikke skal ramme så præcist.

Når man vælger en brik bliver navnet på dyret sagt og når man placerer brikken på sin plads kommer dyrets lyd. Man kan også lægge puslespil med bogstaver, tal og frugter, hvor navnene også bliver sagt højt.

En super måde for børn at lære navne på dyr, bogstaver, tal og  frugter. Smilla prøvede det men syntes det var alt for kedeligt, hun kender f.eks. alfabetet og kunne ikke forstå det var de samme bogstaver man skulle have igen og igen. Efter nogle gange kom der dog gang i variationen. Så det klart en super app for de mindste, men som også kan bruges af børn der skal lære alfabetet.

Gode Apps til Børn - Pusletimen

Pusletimen findes til både Android, Iphone og Ipad. Til Android koster den 6 kr. og til IOS koster den 7 kr.

Ønsker du at købe Pusletimen kan du bruge “Hent i …” ikonerne herunder

Gode Apps til Børn - Køb Pusletimen i AppStore Gode Apps til Børn - Køb Pusletimen i Google Play 

Taget fra App store

Sjovt og lærerigt puslespil til børn. ( fra 1+ ) Spil almindeligt puslespil med brikker der forestiller dyr. Navnet på dyret bliver sagt højt når brikken vælges og dyrets lyd spiller afspillet når den rammer rigtigt på brættet. Du kan også spille med frugter, tal og bogstaver og disse bliver også sagt højt. Spillet har også et “soundboard” hvor du kan klikke på de forskellige dyr for at høre deres lyde.

Vi taler dansk! Alle stemmer er på dansk, og alfabetet inkluderer æ, ø, og å.

For de helt små kan du aktivere “magneten” så man ikke behøver at slippe brikken, men bare føre den hen til hullet.