Dr. Pandas Skole

Dr. Pandas Skole  er endnu en fin app fra Dr. Panda.

Her kan barnet lege og skabe fortællinger i fem områder, hvor de kan udforske og lege i – korridoren, klasselokalet, studiet, skolegården og spisestuen. Appen er designet som et dukkehus, hvor du kan spille rollespil med studerende, lærere og forældre.

App’en inspirerer til rollespil, og dyrene kan interagere med de forskellige ting i skolen. I korridoren kan barnet for eksempel læse bøger og rengøre. I skolegården kan barnet lege på en rutsjebane eller i en sandkassen, svinge og meget mere. I spisestuen kan barnet ikke kun spise, men også rengøre, vaske eller bruge slikmaskinen. I klasselokalet er der katedraler og skolebænke, du kan tegne på tavlen eller lege med dukker og et dukkehus. Her er også hamsteren Hambo, som du kan lege med og fodre. I studiet kan barnet fremstille lerfigurer og brænde dem i ovnen, male malerier og lægge dem på væggene og bygge forskellige ting i snedkeriet. De kan også finde tøj, hatte og briller, så de kan tilpasse dyrene til at passe ind i det spil, de vil spille.

Jeg syntes dr panda apps er rigtig fine og giver god underholdning. Jeg ved mine piger har brugt mange timer på Dr. Panda apps – også denne.

Dr panda skole lærer eller elev Dr panda skole sygeplejerske

Dr. Pandas Skole koster 35 kr til iOS og 35kr til Android.

Find links til både google play store samt app store længere nede på siden

Taget fra Google Play store

Er du klar til at lære noget?

LAV DINE EGNE HISTORIER!
Lad din fantasi løbe vild i Dr. Panda Skole! Lav og fortæl dine helt egne historier, gennem udforskning og rollespil med skolen, elever og genstande du opdager undervejs!

DU KAN VÆRE LIGE HVAD DU ØNSKER!
Fortæl din historie som lærer, elev, kok eller endda som pedel! Vælg, hvem du gerne vil være ved at tilpasse dyrefigurerer med tøj, hatte, briller og meget mere!

UDFORSK SKOLEN!
Oplev alle de forskellige klasseværelser i Dr. Panda Skole! Lav lerskulpturer i kunstklassen, dyrk dine egne afgrøder på legepladsen, tag dig af hamsteren Hambo eller undervis i matematik i klasseværelset – der er tonsvis af måder at spille på!

NØGLEFUNKTIONER
– Udforsk skolens omgivelser gennem kreativt rollespil
– 19 børn og voksne dyr, så du kan spille som elev, lærer eller forældre!
– 5 steder at opdage: gangen, klasseværelset, kunstværelset, skolegården og cafeteriet!
– Glem ikke at fodre hamsteren Hambo!
– Tonsvis af hemmelige genstande at finde!
– Ingen fastsatte mål eller resultater der skal opnås. Gratis at opdage gennem absolut åbent spil!
– Børnevenligt! Ingen tredjepartsreklamer eller in-app køb.

Google Play
86
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
86