Pokemon GO

Få Pokemon GO i Danmark – iPhone og Android

Du har sikkert allerede hørt om Pokemon Go som er det sidste nye skrig og mega hit i det meste af verden. Men som mange ting, er det desværre ikke kommet til Danmark endnu.

Selv om Pokemon Go endnu ikke er officielt i Danmark, kan du med disse trin nemt downloade Pokemon GO til både iPhone og Android

Pokemon Go er på rekordtid blevet det helt store hit over hele verden og har fået næsten lige så mange aktive brugere på én uge som der er på Twitter, det helt vildt.

Indtil videre er det kun i lande som Australien, New Zealand og USA, der er officiel adgang til det populære spil.

Men med et par trin kan du relativt nemt få spillet på din iPhone eller Android-smartphone allerede nu, selv om spillet risikerer først at blive lanceret i Danmark i august måned, skriver Mobilsiden.dk

Sådan får du Pokemon Go til iPhone

Pokemon Go til iPhone i Danmark

Som iPhone bruger med iOS er det muligt at få Pokemon Go i Danmark, men det kræver lidt mere end hos Android-brugere. Kort fortalt bliver du nemlig nødt til at skifte dit danske Apple-id ud med et amerikansk, så du har adgang til Pokemon GO direkte fra App Store.

Fremgangsmåden er som følger:

– Vælg Indstillinger > Generelt > Sprog og område. Skift her til USA.

– Vælg Indstillinger > iTunes & App Store. Klik nu på dit Apple-id øverst, hvorefter et popupvindue kommer frem, her klikker du på ’Log ud’.

– Åbn nu App Store og søg efter ’Pokemon Go’. Er du heldig, er spillet allerede nu synligt.

Dette virker dog ikke altid, og er dette tilfældet bliver du afkrævet et amerikansk Apple-id. Det opretter du ved at åbne App Store – stadig den amerikanske – og søge efter en tilfældig, gratis app, hvorefter du bliver bedt om at logge ind.

Vælg her ‘Opret nyt Apple-id’. Undlad at udfylde betalingsoplysninger og skriv i stedet en vilkårlig adresse fra USA, New Zealand eller Australien – få eventuelt lidt hjælp fra fakenamegenerator.com.

Når dit udenlandske Apple-id er oprettet, kan du søge efter Pokemon GO i App Store, downloade det og begynde at spille.

Hvis du synes, det er for besværligt med at skifte dit Apple-id ud for en stund for at kunne spille Pokemon GO, er der på nuværende tidspunkt ikke andet for end at vente tålmodigt på, at det er tilgængeligt herhjemme, efter serverproblemerne er løst.

Rygterne vil dog vide at Nintendo uofficielt fremskynder lanceringen i Europa for at ride på den kæmpe bølge de er på lige nu. Det da forståeligt.

Sådan downloader du Pokemon Go til Android

Pokemon Go til Android i Danmark

På Android er det noget nemmere end på iPhone.

Her bliver du nødt til at downloade Pokemon GO fra et andet sted end Google Play, men du skal med omhu vælge, hvilken hjemmeside du gør det fra.

Der er nemlig flere hjemmesider med de såkaldte APK-filer (filtypen for Android-apps), der gemmer på malware og andet snavs, som du ikke ønsker at få med sammen med spillet.

Derfor lyder den eneste anbefaling herfra hjemmesiden APKMirror, som er den store nyhedsside Android Police står bag. APKMirror er særlig sikkert at downloade fra i forhold til andre, fordi den såkaldte signatur tjekkes efter i hver eneste APK-fil, der uploades.

Signaturen i APKMirrors APK’er er identiske med dem, der er i Google Play. Det betyder, at APK’erne er uændrede og ikke skadelige i forhold til mange andre.

Samtidig vil Google Play-udgaven også blive flettet sammen med den APK, du nu installerer udefra, når Pokemon GO er tilgængelig fra Google Play i Danmark

Du beholder med andre ord al spildata, hvis dele af det ikke synkroniseres med den konto, du logger ind med i spillet.

Settings på Android før download af Pokemon GO

Før du skal downloade APK-filen, skal du gøre følgende:

– Vælg ’Indstillinger’.

– På de fleste Android-telefoner skal du nu finde ’Sikkerhed’. På Samsung telefoner hedder det ’Låseskærm og sikkerhed’. På andre Android-telefoner kan det også hedde noget tredje.

– Find indstillingen ’Ukendte kilder’ og sæt flueben i denne.

Nu er din Android-telefon sat op til at kunne installere APK-filer (apps) uden for Play-butikken, men det udgør en potentiel sikkerhedsrisiko, da din telefon er åben over for at kunne få installeret usikre Android-apps.

Det anbefales derfor, at du efter installationen af Pokemon GO slår ovenstående indstilling fra igen.

Det er nu tid til at downloade Pokemon GO fra APKMirror. Det er nemmest at downloade og åbne filen direkte fra din telefons browser, men du kan også sagtens hente den på din computer og overføre via kabel eller online – det er helt op til dig.

Ved sidstnævnte skal du finde APK-filen i den placering, du har lagt den på din telefon og så åbne den. Nu begynder installationen af appen.

Herefter har du Pokemon GO installeret på din Android-telefon.

[easy_ad_inject_1]

[easy_ad_inject_2]