hurtig opladning af iphone

hurtig opladning af iphone

Kender du det, din iPhone eller Android smartphone er ved at gå tør for strøm, du skal ud af døren lige om lidt. Du skynder dig at sætte din iPhone til opladning, og gør dig færdig.

På vej ud af døren ser du at den nærmest ikke har nået at oplade noget, den  har måske nået at give dig 10%.

Med dette tip, kan du lade ca dobbelt så meget på samme tid som før, og det er super simpelt.

Slå din telefon på flytilstand så lader den ca dobbelt så hurtigt, og du vil have mere strøm til resten af dagen. Slukker du helt din mobil vil det gå en smule hurtigere. Det giver hurtig opladning af iphone.

hurtig opladning af iphone

Det kan nogle gange være en pine, at skulle lade ens kæreste ejendele op, hvis man har travlt. Scenariet hvor man alt for sent opdager, at ens mobil er ved at løbe tør for strøm og man har meget tid til at overhovedet give den strøm, er vel velkendt for de fleste. 

Det kan ofte være et kapløb med tiden, at få opladet ens smartphone og tablet, hvis ikke man har voldsomt meget tid. Og nutidens produkter kræver desværre oftere og oftere hjælp fra en oplader, for at kunne holde sig i gang. 

Men der er heldigvis også et helt enkelt tip, der kan bruges på alle smartphones og tablets, så man på den måde kan få lidt juice ud.

Det eneste det kræver, er blot at du slår Airplane-mode til på din enhed. På den måde slukker den for wifi, telefonforbindelsen, Bluetooth og alt det andet som normalt trækker strøm ud. 

Når enheden ikke længere fokuserer på at generere strøm til disse funktioner, så vil den i stedet generer strøm til enheden. Og ifølge websiden Redmond Pie skulle det kunne gøre opladningen hele 50 procent hurtigere.