Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.
Pandekager opskrift
100%Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0%

Her finder du opskriften på lækre pandekager.

Pandekage pyntet som elefant
Pandekager
Print Recipe
Klassiske pandekager som hvor mor lavede dem. Et hit i vores lille familie. En super pandekage opskrift.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 Minutter
Tilberedningstid
30 Minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 Minutter
Tilberedningstid
30 Minutter
Pandekage pyntet som elefant
Pandekager
Print Recipe
Klassiske pandekager som hvor mor lavede dem. Et hit i vores lille familie. En super pandekage opskrift.
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 Minutter
Tilberedningstid
30 Minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 15 Minutter
Tilberedningstid
30 Minutter
Ingredienser
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Pisk æggene sammen med mel, salt og sukker. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk til der ikke er flere klumper. Pisk tilsidst olien i.
  2. Steg nu pandekagerne i smøret/fedtstoffet, til de er lysebrune.

    Bliver dine pandekager sorte, er din pande for varm og du skal skrue ned og evt flytte panden væk et øjeblik Vend dem med en palet kniv, eller i luften. SÅDAN.

    Stabel pandekagerne ovenpå hinanden som de bliver færdige, og stil dem i ovnen ved 50-60 grader. Eller på en tallerken med staniol over. Så er de varme når i skal spise.
Recipe Notes

Jo tykkere din pandekage dej er, jo tykkere bliver dine pandekager også. Så juster mælk efter hvilken tykhedsgrad du ønsker. Jeg synes de 3 dl. passer meget godt. Men det er jo op til dig.

Spis dine pandekager med Syltetøj, sukker, flourmelis eller nutella hvis du lidt en sukkergris som mig. Od udlign evt med friskskåret frugt 😉

Rigtig god fornøjelse

Inspiration til pandekage pynt

Her er lidt inspiration til hvordan dine pandekager kunne pyntes  til et barn.

Pandekage pyntet som elefant

Pandekage pyntet som elefant

Pandekage pyntet som bamse

Pandekage pyntet som bamse

Jeg elsker pandekager

Jeg er opvokset med at lave pandekager, mange af dem, jeg var så heldig at vi kunne få lov at få pandekager til aftensmad en gang i mellem da jeg var barn.

Faktisk er det der jeg har lært at lave pandekager, lært at vende dem i luften og have gange i flere pandekage pander af gangen.

Tricket er at finde den rette varme, og så lave pandekagerne forskudt, så man kan smøre en pande med olie, hælde pandekage dej på og så gå videre til næste pande. Og hvis du så skal blære dig, lige vende dem i luften.

Min mor, min far og min søster kunne faktisk få pandekager løbende når det gik hurtigst…

Jeg har altid været helt vild med pandekager, og vi spiser det også en gang i mellem hjemme hos os, gerne med puddersukker, sukker, hjemmelavet marmelade, eller enda is nogle gange… også selvom det er til aftensmad 🙂

Rigtig god fornøjelse med at lave dine.

Nå ja og så lige et lille tip, sørg for at panden bliver godt varm, gennemvarmet inden du begynder, så får du det bedste resultat. Og når du skal smøre panden, kan du bruge en et stykke køkkenrulle vædet i smør så får du nemt fordelt det inden du hælder dejen på.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published.