Gode Apps til Børn - LEGO duplo zoo

LEGO Duplo Zoo

En app for de mindste der helt klart er værd at tjekke ud, er LEGO Duplo Zoo.

Når man starter App’en får man mulighederne at gå i Biograf og se 3 hyggelige Lego tegnefilm, eller man kan spille. Spillet går ud på at Duplo Kaninen og Giraffen får en pakke som skulle have været leveret til Løven. Nu går det så ud på at hjælpe de to Duplo figurer med at løse opgaver og få dem frem til Løven så der kan holdes fest.

Der opgaver som at få Kaninen og Giraffen ombord på et fly og styre flyet. Bygge Duplo broer så de kan krydse en flod, bygge lejr og sørge for de sover og bliver vækket om morgenen. Det en hel lille historie man kommer igennem med opgaver og motorisk træning.

Gode Apps til Børn - LEGO duplo zoo

Smilla har spillet det et utal af gange, og hun elsker at pakke gaven op, trække giraffen op på flyet og sætte alle dyrene til bors.

Lego har virkelig lavet en super app, det et must have for et hvert barn. App’en er tiltænkt børn i 2 til 5 års alderen, men synes sagtens den kan bruges af større børn eller andre barnlige sjæle 😉 Jeg har også hygget mig ved at spille det sammen med Smilla.

LEGO Duplo Zoo findes til både IOS Ipad og Iphone samt Android.

Ønsker du at hente LEGO Duplo Zoo kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder eller “Hente i Google Play” store.

DUPLO zoo er desværre udgået, men der er i stedet kommet en der hedder LEGO DUPLO forest, som er næsten ens, den linker jeg til i stedet. God fornøjelse.

Hent LEGO DUPLO forest i App store Hent LEGO DUPLO forest i Google Play store

Taget fra Google Play Store

Tag med kaninen og giraffen på eventyr til lands, til vands (okay, det er bare en flod) og i luften på vej til løvens fødselsdagsfest! Uanset om de er i zoo eller på savannen, støder de altid på nye udfordringer, som de skal løse for at kunne fortsætte deres rejse. Heldigvis er de ikke alene – de kan altid stole på deres venner.

Byg veje og broer, biler og flyvemaskiner, eller tag på safari, og find ud af, hvordan det er at sove under stjernerne. Der er også masser af andre ting at udforske – som f.eks. minivideoerne i zoobiografen.

LEGO® DUPLO® Zoo er et gratis digitalt spil tiltænkt førskolebørn i alderen 2-5 år, men det er sjovt for alle børn og barnlige sjæle. Selv for hænder, som er for små til at bygge med DUPLO klodser, er der byggemuligheder i spillet.

Kendetegn:
* Sjove, børnevenlige og intuitive retningslinjer
* Interaktiv sjov og overraskelser med DUPLO universet
* Minifilm i zoobiografen
* Hyggelig original musik
* Ingen indlejrede app-køb
* Ingen tredjepartsreklamer
* Ingen links til hjemmesider

Om LEGO® DUPLO®
LEGO DUPLO er byggelegetøj til mindre børn i alderen 1½-5 år med små hænder og stor fantasi! Børn i førskolealderen kan lære om former og farver ved at bruge deres hænder. Når fasen med at putte legetøj i munden er ovre, tager byggefasen over, som stimulerer og udvikler børns finmotorik. (Og ja, det at hælde alle klodserne ud på gulvet stimulerer også andre sanser).

Besøg www.DUPLO.LEGO.dk, og få mere at vide om LEGO® DUPLO®.

 

Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
87