Gode Apps til Børn - Happy Builder 2

Happy Builder 2

Happy Builder 2 er et sjovt og anderledes puslespil. App’en bygger på det klassiske 3 stjerne system, hvor man får op til 3 stjerne alt efter hvor godt og hvor hurtigt man har løst puslespillet.

Selve puslespillet er ikke som andre, man kan ikke bare tage brikkerne i tilfældig rækkefølge, da man skal bygge fra bunden af, og sørge for at den næste brik man sætter, ikke kommer til at spærre for en anden brik.

For at flytte og dreje brikkerne så de kommer til at passe, skal man bruge 2 fingre og dreje, eller bruge en finger på en ring rundt om brikken. Rammer man noget skråt vil brikken prøve at dreje så den passer, det gør det sværre men samtidig sjovere at spille. Det kræver noget motorik for de mindste, Smilla har rimelig styr på det at dreje, men det kræver stadig øvelse og forståelse af få brikkerne i rigtig rækkefølge.

Gode Apps til Børn - Happy Builder 2

Happy Builder 2 findes både til IOS Iphone og Ipad samt Android. Happy Builder 2 er Gratis at downloade, men der mulighed for In-app purchases.

Ønsker du at hente Happy Builder 2 kan du bruge “Hent i App store” herunder.

På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent Happy Builder 2 i App Store

Taget fra App store

★ ★ ★ ★ ★ “Dette er det bedste spil jeg nogensinde har spillet.” – Mike Nicolson (1. års studerende på universitetet)

★ ★ ★ ★ ★ “Det er fantastisk!” – Julia Swanson. (Skolepige, 14 år)

★ ★ ★ ★ ★ “Det bærer mit barn væk i lang tid, kan ikke sætte det ned” – Ann Fanmer (husmor).

Fra skaberne af “Happy Builder” (9,6 millioner spillere) – Twocookies, Mød nye farverige puslespil, der vil bringe en masse dejlige øjeblikke for dit barn og for dig personligt under opførelsen af fantastiske og fantastiske huse!

Bliv den bedste bygherre af året! Opret verdensberømte arkitektoniske mesterværker! Tjen mønter, trofæer og underholde første plads i Top 100 bygherrer i hele verden!
✔ Frodige og farverige grafik i HD-kvalitet nethinden i ny iPad og iPhone.
✔ 5 forskellige eventyrfigurer landsbyer.
✔ 60 unikke smukke puslespil huse
✔ Mulighed for at crow om succeser til dine venner på Facebook og Twitter.

Hvert hus består af flere dele, der skal indstilles korrekt i bestemt rækkefølge. Hvis varen ikke passer sin plads, kan du blot fjerne det forstyrrende element, og det vil igen blive vist i sættet ovenfor.

Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
Imod
84