Gode Apps til Børn Konkurrence

Vinderne til Vind flere Gode Apps til Børn

I forbindelse med konkurrencen VIND flere Gode Apps til Børn, skulle jeg have udtrukket vinderne d. 2. februar, men vi har desværre ikke haft internet i over en uge – utroligt så afhængig man bliver af det.

Desuden er jeg startet på nyt arbejde samtidig med at familien har været syg. Ja undskyldninger har jeg nok af 🙂

Men vi skal jo selvfølgelig have fundet vinderne af alle de dejlige apps, så her står de.

Vinderen af de 5 apps er Heidi der skrev: Wow, spændende apps og helt sikkert noget mine 2 drenge kan få glæde af. Så dejligt med hjælpen til at finde de gode apps :-)

Vinderen af de 4 apps er Camilla Mikkelsen der på Facebook skrev: Har to drenge på 4 og 7 år, som elsker at spille på IPad, det kunne derfor være rart med nogle gode app’s de kan lære noget af.

De 7 vindere af  Skriv & Lær HD.

Karina Olsen der skrev: det ville da være super fedt at vinde nogle gode apps, mine tre børn i alderen 3, 7 og 9 år har lige været ude med deres far og købe første i- pad til huset efter at have sparet op længe så begejstringen er stor. Vi voksne har brugt din side til at guide os igennem junglen af apps, så det ville da være prikken over i’ et at vinde nogle af de apps du har sat på højkant.
Lene Bang Røjkjær der på Facebook skrev: Min kommende familie og nevø og niece vil nyde godt af disse apps
Helle Lund Andersen
Nanna Løvbjerg På min skole har vi fået iPads, så vi skal have købt apps til eleverne, så disse apps kunne være en mulighed
Betina Matthiesen Christensen
Sussan der skrev: Fantastisk side med inspiration til god læring for egne børn og ikke mindst de børn jeg dagligt har i mit arbejde. Ville være skønt at vinde. Har en søn der har fået interessen til at lære via ApS ; és verden så tak for det, ville nogen gange ellers ikke vide hvad vi skulle finde på.
Birgitte Henriksen der på facebook skrev: synes den ser rigtig spændende ud den med mindfullness for børn.

De 4 vindere af Lær at læse med Tim og Trine

Jeanette der skrev: Tak for inspiration til lærerige apps :)
Laila Skovbjerg der på Facebook skrev: Det er da altid lækkert at vinde noget til sit guld
Berit Jakobsen der på Facebook skrev: Mange børn låner min ipad derfor vil jeg gerne have noget godt på den og den mulighed er der hvis jeg vinder
Maria Moos Sølving der på Facebook skrev: Leder altid efter gode apps til mine elever

Tillykke til alle vinderne, og rigtig god fornøjelse.