Swift playgrounds

Swift Playgrounds fås nu i App Store

Ny iPad-app gør det nemt og sjovt for alle at lære at kode

Lær seriøs kode på din iPad. På en seriøst sjov måde.

Swift Playgrounds er en revolutionerende ny app til iPad, hvor du kan lære Swift på en interaktiv og sjov måde. Løs gåder, og lær at mestre alt det grundlæggende ved hjælp af Swift – et effektivt programmeringssprog, som er udviklet af Apple og bruges af professionelle til at udvikle mange af de mest populære apps i dag.

Derefter kan du prøve kræfter med en række udfordringer og gå videre til mere avancerede opgaver. Swift Playgrounds kræver ikke erfaring med kodning, så appen er oplagt til studerende på begynderstadiet. Den giver også erfarne udviklere en enestående mulighed for hurtigt at føre deres idéer ud i livet.

Og fordi appen udnytter iPad’ens muligheder fuldt ud, er det en helt ny måde at lære programmering på.

Rigtig Swift-kode. Rigtig enkelt. Rigtig sjovt.

Det er utrolig spændende at lære at kode med Swift Playgrounds. Med appen følger et komplet sæt Apple-udviklede lektioner. Leg dig gennem det grundlæggende i “Fundamentals of Swift”, hvor du ved brug af rigtig kode kan styre en figur gennem en 3D-verden. Derefter kan du gå videre til mere avancerede situationer.

Swift Playgrounds

Du kan se alt det, du koder: Lav kode i venstre side af skærmen, og se straks resultaterne i højre side – med blot et enkelt tryk.

Nå nye niveauer med sjove opgaver og kodekoncepter.

Med udgangspunkt i lektionen “Fundamentals of Swift” kommer du til at løse opgaver ved hjælp af den samme kode, som professionelle udviklere bruger hver eneste dag. Efterhånden som du bevæger dig videre, kan du prøve kræfter med mere avancerede begreber. Du vil hele tiden bygge videre på det, du har lært, og udvikle mere og mere kompliceret kode.

Lær alt det grundlæggende, og bliv klar til nye udfordringer.

Ud over det indbyggede bibliotek af lektioner indeholder Swift Playgrounds en samling ekstra udfordringer – og der kommer løbende nye til. Gå i dybden med et emne, du allerede har beskæftiget dig med, eller prøv noget nyt. Du lærer ikke kun at løse sjove opgaver, du udvikler også dine færdigheder.

Swift Playgrounds en ny måde at skrive kode på.
På den bedste enhed til læring.

Swift Playgrounds udnytter fuldt ud poweren, Multi-Touch-funktionerne og enkelheden i iPad. Du skal bare trykke, trække eller skrive tekst og tal og derefter afprøve det, du har lavet.

Swift Playgrounds

 Jeg har downloadet det, og jeg er super spændt på at se hvad det byder på… evt prøve at det med Smilla hen ad vejen.

Skulle nogle af jer evt have noget at sige, ha lavet en app eller noget vil jeg da vildt gerne høre om det og evt se det.

God fornøjelse

Fra Apple
Den innovative nye iPad-app fra Apple, Swift Playgrounds, gør det nemt og sjovt for alle at lære at kode – og nu fås den i App Store. Swift Playgrounds gør kodning mere levende med en interaktiv grænseflade, der gør det muligt for elever og nybegyndere at udforske, hvordan det er at arbejde med Apples programmeringssprog Swift. Det er et programmeringssprog, der er nemt at lære, og som bruges af professionelle udviklere til at skabe nogle af de bedste apps og programmer i verden.

Nem at have med at gøre

Swift Playgrounds-appen er tilstrækkeligt nem at have med at gøre til, at elever uden erfaring med programmering kan begynde at udforske centrale begreber inden for kodning. Samtidig er den også avanceret nok til, at dygtige programmører kan eksperimentere og udtrykke deres kreativitet med Swift.
“Alle skal have muligheden for at lære at kode, og vi er glade for at kunne introducere Swift Playgrounds for den næste generation af programmører, som vil have en sjov og nem måde at udforske nøglebegreberne inden for kodning ved hjælp af rigtig kode,” udtalte Craig Federighi, Apples senior vice president of Software Engineering. “Flere end 100 skoler verden over har allerede inddraget Swift Playgrounds i efterårets læseplan, og vi glæder os til at se, hvad eleverne udretter med den.”

Swift Playgrounds programmeringslektioner

Swift Playgrounds indeholder programmeringslektioner, som er udarbejdet af Apple. Her guides eleverne gennem en række udfordringer og problemer, hvor de skal føre tre figurer på skærmen gennem en imponerende grafisk verden. Undervejs lærer eleverne nøglebegreber inden for kodning, f.eks. hvordan man skriver kommandoer, laver funktioner, udfører gentagelser og bruger betinget kode og variabler. Apple vil også jævnligt udsende nye separate udfordringer, så brugerne kan fortsætte deres udvikling og lære nye færdigheder.
Swift Playgrounds indeholder også indbyggede skabeloner, som brugerne kan tilpasse og udbygge, så de kan udvikle deres egne programmer med grafik og touch-funktioner. De kan derefter vise deres kreationer frem og dele dem med vennerne via Mail eller Beskeder eller tilmed lægge dem ud på nettet. Og da Swift Playgrounds anvender rigtig Swift-kode, kan projekter eksporteres direkte til Xcode og i sidste ende laves til flyvefærdige apps og programmer til iOS og Mac.
Brugeranmeldelser0 stemmer
0