Play Osmo til iPad

For et par uge siden bestilte jeg Play Osmo fra USA, det tog ca 10 dage før det kom hjem.

Nu har jeg haft mulighed for at teste det samme med Smilla, og jeg er super imponeret. Ja der er nogle ting der kunne fungere bedre, men overall, så spiller det bare.

Play Osmo Dock og SpejlPlay Osmo er et spil hvor man bruger ipad’en kombineret med fysiske objekter. Man får en dock, et spejl til at sætte over kameraet og 2 fysiske spil samt 3 spil til din ipad.

Det første vi gav os i kast med var Osmo Play Tangram, og Smilla så noget forundrende på det. Jeg viste hende hvordan man lagde en brik så iPad’en registrerede det og derefter fangede hun det bare. Efter hun havde løst den første kom der flere opgaver, og hun løste en der ligner en kanin et par gange. Men som man bliver bedre, skifter de udenomliggende opgaver farver og derved sværhedsgrad.

I den letteste sværhedsgrad ser man farverne på de forskellige stykker, i næste sværhedsgrad bliver den i grå og sort men skifter farve når man placere en brik korrekt, så bliver det sort men igen brikker der placeret rigtigt bliver synlige, og helt til sidst er der bare en ren sort uden nogen hjælp.

Play Osmo består af disse 3 spil, men jeg ved der er noget nyt lige på trapperne, det glæder jeg mig til at prøve og fortælle jer om.

Play Osmo Newton

Play Osmo Newton

Hjælp bolde frem til målet ved at tegne ruter / ting de kan hoppe via. eller placer brikker, blyanter mm for at skabe vejen.

Play Osmo Tangram

Play Osmo Tangram

Her gælder det om at lave en figur ud af de former brikker der følger med her. Dan f.eks. en kanin

Play Osmo Words

Play Osmo Words

Ord spil til Osmo

Spil direkte på bordet med rigtige brikker og med ord du selv kan lave! Lad barnet lære at skrive ting på en sjov måde.

 

Play Osmo kan nu også købes i Danmark som startpakke til 749,95 det ikke helt billigt, men jeg syntes det er alle pengene værd. Og jeg har faktisk set det andre steder til omkring 950 kr, så man skal lige se sig om hvor man vælge at købe det.

Køb Play Osmo her

Play Osmo er til børn i alle aldre, som Osmo selv skriver det så det fra 6 år til 96… men Smilla er jo kun 5 og hun synes det er super sjovt, og faktisk ville Sienna også prøve, men hun er jo kun 2 så der går lidt før hun får glæde af den, selvom hun så ud til også at hygge sig.

Selv er jeg meget begejstret, jeg har prøvet flere spil, specielt newton syntes jeg er sjovt, men også Tangram er meget sjov. Faktisk som jeg skriver dette, har jeg lige fundet ud af der er udkommet noget der hedder Masterpiece og det ser også vildt spændende ud. Glæder jeg mig til at få prøvet af. Ligesom jeg håber de også laver et hvor man kan bruge matematik, plus og minus m.m.

Herunder kan i se nogle af billederne fra da vi fik det, hvad der var i pakken, hvordan det så ud i iTunes og hvor Smilla tester Osmo Tangram.

PlayOsmo PackagePlayOsmo-Package-udpakningPlayOsmo-Package-indhold-holderPlayOsmo-Package-indhold

PlayOsmo-iTunesPlayOsmo-iTunes-osmo-gamesPlayOsmo-Smilla-vælger-spilPlayOsmo-Smilla-tester

 

Play Osmo Masterpiece

Masterpiece og Play Osmo gør din iPad til et tegningsværktøj. Med Masterpiece får du vinklen og perspektivet af din tegning helt rigtigt. Den eneste begrænsning for, hvad du kan tegne, er hvor umage du gør dig og din fantasi!

Tag et billede af noget, du ønsker, hvad enten det er en ven, et stykke legetøj eller noget helt andet. Masterpiece vil omdanne det til simple konturer, så du kan tegne det til perfektion.

Børn elsker at tegne, men siden vi har fået smartphones og iPads, bruger nogle børn i stigende grad mindre tid på pen og papir. Med Masterpiece kan børnene kombinere deres kærlighed til teknologi og tegning, mens du lærer nyttige færdigheder.

Når din tegning er færdig, kan du dele en video af dit arbejde med dem du vil, om det bedsteforældre, venner eller andre.

Play OSMO er et prisvindende innovativt spil der værd at prøve. Kan virkelig anbefales.
Børnevenligt
95
Innovativt
100
Underholdning
100
Brugeranmeldelser6 stemmer
74
For
Nytænkning
Underholdende
Super smart
Imod
Pris
100
Anbefalet