For et par uge siden bestilte jeg Play Osmo fra USA, det tog ca 10 dage før det kom hjem.

Nu har jeg haft mulighed for at teste det samme med Smilla, og jeg er super imponeret. Ja der er nogle ting der kunne fungere bedre, men overall, så spiller det bare.

Play Osmo Dock og SpejlPlay Osmo er et spil hvor man bruger ipad’en kombineret med fysiske objekter. Man får en dock, et spejl til at sætte over kameraet og 2 fysiske spil samt 3 spil til din ipad.

Det første vi gav os i kast med var Osmo Play Tangram, og Smilla så noget forundrende på det. Jeg viste hende hvordan man lagde en brik så iPad’en registrerede det og derefter fangede hun det bare. Efter hun havde løst den første kom der flere opgaver, og hun løste en der ligner en kanin et par gange. Men som man bliver bedre, skifter de udenomliggende opgaver farver og derved sværhedsgrad.

I den letteste sværhedsgrad ser man farverne på de forskellige stykker, i næste sværhedsgrad bliver den i grå og sort men skifter farve når man placere en brik korrekt, så bliver det sort men igen brikker der placeret rigtigt bliver synlige, og helt til sidst er der bare en ren sort uden nogen hjælp.

Play Osmo består af disse 3 spil, men jeg ved der er noget nyt lige på trapperne, det glæder jeg mig til at prøve og fortælle jer om.

Play Osmo Newton

Play Osmo Newton

Hjælp bolde frem til målet ved at tegne ruter / ting de kan hoppe via. eller placer brikker, blyanter mm for at skabe vejen.

Play Osmo Tangram

Play Osmo Tangram

Her gælder det om at lave en figur ud af de former brikker der følger med her. Dan f.eks. en kanin

Play Osmo Words

Play Osmo Words

Ord spil til Osmo

Spil direkte på bordet med rigtige brikker og med ord du selv kan lave! Lad barnet lære at skrive ting på en sjov måde.

 

Play Osmo kan nu også købes i Danmark som startpakke til 749,95 det ikke helt billigt, men jeg syntes det er alle pengene værd. Og jeg har faktisk set det andre steder til omkring 950 kr, så man skal lige se sig om hvor man vælge at købe det.

Køb Play Osmo her

Play Osmo er til børn i alle aldre, som Osmo selv skriver det så det fra 6 år til 96… men Smilla er jo kun 5 og hun synes det er super sjovt, og faktisk ville Sienna også prøve, men hun er jo kun 2 så der går lidt før hun får glæde af den, selvom hun så ud til også at hygge sig.

Selv er jeg meget begejstret, jeg har prøvet flere spil, specielt newton syntes jeg er sjovt, men også Tangram er meget sjov. Faktisk som jeg skriver dette, har jeg lige fundet ud af der er udkommet noget der hedder Masterpiece og det ser også vildt spændende ud. Glæder jeg mig til at få prøvet af. Ligesom jeg håber de også laver et hvor man kan bruge matematik, plus og minus m.m.

Herunder kan i se nogle af billederne fra da vi fik det, hvad der var i pakken, hvordan det så ud i iTunes og hvor Smilla tester Osmo Tangram.

PlayOsmo PackagePlayOsmo-Package-udpakningPlayOsmo-Package-indhold-holderPlayOsmo-Package-indhold

PlayOsmo-iTunesPlayOsmo-iTunes-osmo-gamesPlayOsmo-Smilla-vælger-spilPlayOsmo-Smilla-tester

 

Play Osmo Masterpiece

Masterpiece og Play Osmo gør din iPad til et tegningsværktøj. Med Masterpiece får du vinklen og perspektivet af din tegning helt rigtigt. Den eneste begrænsning for, hvad du kan tegne, er hvor umage du gør dig og din fantasi!

Tag et billede af noget, du ønsker, hvad enten det er en ven, et stykke legetøj eller noget helt andet. Masterpiece vil omdanne det til simple konturer, så du kan tegne det til perfektion.

Børn elsker at tegne, men siden vi har fået smartphones og iPads, bruger nogle børn i stigende grad mindre tid på pen og papir. Med Masterpiece kan børnene kombinere deres kærlighed til teknologi og tegning, mens du lærer nyttige færdigheder.

Når din tegning er færdig, kan du dele en video af dit arbejde med dem du vil, om det bedsteforældre, venner eller andre.

Play Osmo til iPad
Play OSMO er et prisvindende innovativt spil der værd at prøve. Kan virkelig anbefales.
Børnevenligt95%
Innovativt 100%
Underholdning100%
For
 • Nytænkning
 • Underholdende
 • Super smart
Imod
 • Pris
100%Anbefalet
Reader Rating: (5 Votes)
87%

16 Responses

 1. Nanna Lund

  hej 🙂
  det der kommer efterfølgende, er det noget man skal tilkøbe? 🙂 eller er der opdateringer til? 🙂 overvejer meget at bestille den.. men jeg har ikke kunnet finde meget om det af danske brugere, så din anmeldelse har været meget nyttig! 🙂
  MVH Nanna

  • René Høj

   Hej Nanna

   De udvidelser der ind til videre er kommet er apps og nye måder at bruge det på. Og når først man har købt Osmo så kan du frit hente de apps der skal bruges.

   Jeg kan ikke sige der ikke kommer noget senere hvor man kan skal tilkøbe noget.

   Vi rigtig glade for det hjemme hos os. Så god fornøjelse.

   Mvh
   René

 2. Michelle

  Hej 🙂
  Vi har købt det til vores børnehave – men selve spillet med ordene er kun engelsk. Ved du hvordan man ændrer det til dansk?

  • René Høj

   Hej Pernille

   Der var ingen problemer med bestillingen, det kom indenfor en uges tid. Dog er jeg efterfølgende blevet gjort opmærksom på pat man kan risikere at der kommer noget told på. Bare lige så du er opmærksom på det.

   Ja det virker faktisk meget fint, det kræver øvelse, men det sjovt. En god måde at øve sig i hånd og øje koordination.

  • René Høj

   Hej Pernille

   Fik du købt det, ellers linker jeg nu til en dansk forhandler så kan du i hvert fald føle dig helt sikker. Og så der ingen chance for at blive taget i tolden 🙂

   Mvh
   René

  • René Høj

   Hej Louise

   Newton og Tangram er ikke nødvendige på dansk, det er lige til at gå til.

   Til Word kan man oploade egne billede og tildele ord til dem. Jeg har ikke lige set om der er kommet danske mapper endnu, men tror det kommer.

   • Mette

    Hejsa, vi har lige fået spillet til vores søn på fem. Virkelig godt. Jeg har lavet en mappe med billeder og ord på dansk i myosmo, den ser i spillet ud til at være hentet, men jeg kan simpelthen ikke få det frem, når vi skal stave???? Der kommer kun de engelske ord, der i forvejen var. Hvordan klarede i det?

    Vh mette

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette