Pebblebee bluetooth nøglefinder

Jeg har utallige gange måtte gennemgå mine lommer, bukser, taske og skuffer når jeg skulle bruge mine nøgler eller min kreditkortholder. Hvor var det nu lige jeg havde lagt dem. Og selvom jeg måske har set i tasken dobbelttjekker jeg igen og pludselig ligger nøglerne lige der.

Jeg ved ikke om du kender det, men hvis du gør, vil du helt sikkert syntes godt om dette produkt.

Faktisk er der nu kommet en app til det… ja okay, du skal også købe en lille bluetooth nøglefinder kaldet pebblebee, for at det virker, men det er så det.

Kan købes hos NewQue.dk her

Pebblebee nøglefinder pakke Pebblebee nøglefinder indhol Pebblebee nøglefinder

Pepplebee er virkelig smart, for via bluetooth kan du med din smartphone, hvis du er indenfor en radius på 50 m, finde dine nøgler eller hvad du ellers sætter en nøglefinder på. Og man kan koble flere nøglefindere til ens app, og du kan vælge en du gerne vil dele med andre, så hvis f.eks. venner skal tømme postkassen, så kan de finde din ekstranøgle via denne app. Det da meget smart.

Jeg har testet den i flere situationer, og den rækker virkelig langt, og så det meget sjovt at kunne se hvor tæt man er på den, det gør den ved at vise få streger i rød når man er langt væk, lidt flere gule striber når du er nærmere, og når du er helt tæt på så er alle streger grønne, samt en ring. Hvis man slet ikke ved hvor man skal gå hen, kan man via et tryk på en knap i app’en, få nøglefinderen til at give lyd fra sig. Og er det mørkt kan man også vælge at få den til at blinke.

Test af pebblebee nøglefinder

For at teste den, legede jeg gemmeleg med Smilla, og jeg kunne hurtigt finde den. Faktisk sagde smilla at jeg ikke måtte bruge min telefon mere for det var snyd 😉

Jeg lod også Smilla låne min smartphone til at finde den da jeg havde gemt den, og uden lyd, men kun med indikation af hvor tæt hun var, fandt hun fra stuen, til badeværelset, til soveværelset og til sidst ind på hendes værelse. Og så blev det jo lidt sværere, men da hun tændte for lyset på den fandt hun den lige med det samme.

Jeg er vildt imponeret. Dog syntes jeg det tager lige lovlig lang tid at forbinde til nøglefinderen når man starter app’en, hvis man som mig slukker for bluetooth når ikke man bruger det. Det kan være det bare er mig der har gjort noget forkert, men når man har travlt med at komme ud af døren kunne jeg godt forestille mig det kunne være et irritationsmoment.

Pebblebee app

App’en du skal bruge til din pebblebee nøglefinder findes både i App store og i Google Play store

Hent Pebblebee nøglefinder app'en i App store  Hent Pebblebee nøglefinder app'en i Google Play store

Når først man starter app’en skal man oprette en bruger, det kan man vælge at gøre med facebook, google+ eller med egne oplysninger.

Pebblebee nøglefinder app Pebblebee nøglefinder app Pebblebee nøglefinder app

Når man er oprettet kan man søge nøglefinderen frem og “parre” den med din mobil. Herefter kan man vælge den, og så kan man se signalstyrke / hvor tæt den er på.

Du er nu klar til at miste dine nøgler 🙂

Og når det sker, har du flere muligheder, trykke på lyd ikonet så afspiller nøglefinderen en lyd, få den til at blinke ved at trykke på pæren. Se på et kort hvor din nøglefinder er set sidst. Samt indstilling og nogle andre ting..

Nøglefinder med mange muligheder

Nu kalder jeg den jo for en nøglefinder, men du kan jo faktisk sætte den på alt muligt ud over nøgler. Hva med at sætte den på din taske så du kan finde den, eller på dit kæledyr, fjernbetjeningen, eller måske på dit barn 🙂 Der uanede muligheder.

 Pebblebee bluetooth nøglefinder Pebblebee bluetooth tingfinder taske Pebblebee bluetooth kæledyrs finder

 

Du kan også bruge den som fjernbetjening til når du skal tage billede, som kamera udløser.

 

Du kan købe den her hos NewQue.dk, der er eneforhandler af denne nøglefinder i Danmark

Specifikationer

  • Den fungerer både til Android og IOS
  • Holder strøm i op til 2 år
  • Bluetooth rækkevidde på op til 50 meter
  • Den er vandafvisende
  • Den har led lys
  • Udskifteligt batteri