Gode Apps til Børn - Iphone 6 buet design

Iphone 6 i lækkert design

Hvis dette design af den nye iPhone 6 holder, så overvejer jeg godt nok at skifte. Og meget tyder på det er rigtigt, da det kommer fra en ung australsk teenager ved navn Sonny Dickson der før har haft nærmest insider viden.

Gode Apps til Børn - Iphone 6 buet design Normalt er jeg Android mand på mobilen og Ipad mand når det kommer til tablets. Men hvis dette design holder skal jeg helt sikkert prøve en iPhone 6.

Fra Ekstrabladet

Den unge Sonny Dickson, en australsk teenager, har tidligere tilvejebragt meget pålidelige oplysninger om kommende Apple-produkter. For eksempel var det Dickson, som sidste år som den første kunne vise os masser af billeder af den dengang nye, farverige iPhone 5C. Og så afslørede han også, at iPad Air ville få samme design som iPad mini.

Derfor er vi tilbøjelige til at slå ørene ud og lytte efter, når den unge australier kommer med nye informationer om endnu ikke eksisterende Apple-dimser. Såsom den kommende iPhone 6 .

Og nu har Sonny Dickson så afsløret en af iPhone 6’s vigtigste specifikationer. Nemlig tykkelsen! I følge et tweet, som Dickson udsendte før weekenden, kommer iPhone 6  til at måle 0,22”, hvilket oversat til danske måleenheder svarer til, at den bliver 5,58 mm tynd. Den nuværende iPhone 5S er 7,6 mm tynd, så der er tale om en ret markant forandring til det bedre, hvis oplysningen holder stik. Til sammenligning måler den nye Samsung Galaxy S5, der nok må anses som den kommende iPhones største konkurrent, hele 8,1 mm.

Og det er ikke det hele. I endnu et tweet afslører Dickson, at iPhone 6 vil få en såkaldte Ultra Retina-skærm med en pixeltæthed på 389 ppi. Hvis vi går ud fra, at dette gælder den lille udgave med 4,7” skærm, vi tidligere har skrevet om, så svarer det til en skærmopløsning tæt på Full HD. iPhone 5S har en opløsning på 1.136 x 640 pixel fordel på 4” skærmareal, hvilket giver en pixeltæthed på 326 ppi. Uanset så bliver iPhone-skærmen på papiret ikke helt så god som skærmen på Samsung Galaxy S5, der med en størrelse på 5,1” og en opløsning på 1920 x 1080 pixel opnår en pixeltæthed på hele 432 ppi.

Til gengæld kan iPhone 6 vise sig at blive smartphone-markedets ubestridte fart-konge! Apples A8-processor bliver nemlig på hele 2,6 GHz, afslører Dickson i sit sidste tweet om den kommende iPhone 6 , og da den eksisterende iPhone 5S med en A7-processor på 1,3 GHz allerede er blandt de hurtigste på markedet i skrivende stund, så tyder meget på, at den nye processor vil give alle konkurrenterne baghjul.