Jeg har i noget tid haft en youtube kanal, smidt nogle enkelte trailers op, men ikke rigtig selv brugt det.

Det kommer til at ændre sig nu, en stor del af anmeldelserne her på Gode Apps til Børn vil jeg prøve at lave som video, så i på den måde nemt kan se app’en, se hvad den gør.

Jeg håber det vil hjælpe på at der kan komme flere anmeldelser, hurtigere så der kommer til at ske mere her på siden igen.

https://www.youtube.com/c/GodeappstilBørnDk

 

 

About The Author

Manden bag Gode Apps til Børn og blogger

Jeg er far til 2 piger. Smilla fra August 2009 og Sienna fra Februar 2013. Jeg leder altid efter nye apps til mine piger. Jeg foretrækker apps der ikke bare underholder, men også har en form for læringsværdi.Jeg bruger både Android og IOS, men de fleste apps bliver testet på Ipad eller iPhone.

Related Posts

Leave a Reply