Gyldendal

BørneApps fra Gyldendal sat ned til ca. halv pris i sommerferien

Jeg har fået dette tip fra Gyldedal. At en hel stribe af deres bøger er nedsat til omkring halv pris hen over sommerferien.

Så her er rigtig mange penge at spare, for der er godt nok mange bøger. Og der rigtig mange gode.

Vi kan godt lide Mimbo Jimbo, karius og baktus samt pippi langstrømpe herhjemme.

Men tjek listen ud, måske der er en eller flere du gerne vil have 🙂

Mimbo Jimbo

Hvad oplever Mimbo Jimbo og Mumbo Jumbo på deres rejse hen over junglen, hvordan hjælper
de tigerungen, og hvordan slutter en hver eventyrlig dag?

Læs om dette og meget mere, i Jakob Martin Strids børnebog, som kan glæde børn helt fra toårs-alderen.

I e-bogsudgaven af Mimbo Jimbo bliver teksten læst højt samtidig med, at de små kan bladre i bogens sider og se Jakob Martin Strids flotte illustrationer. Men man kan også vælge at læse teksten selv og se på de flotte billeder eller begge dele: Få bogen læst højt af Martin Brygmann, mens man selv følger med i tekste og ser tegningerne. Man bladrer selv og bestemmer selv tempoet.

Mimbo Jimbo har det sjovt

Skøn e-bog til de små. En ny udgivelse om den lille blå elefant Mimbo Jimbo og hans oplevelser i junglen. Mimbo Jimbo har bestilt em saml-selv-bil, og den enkle, men søde og finurlige historie handler om alt, hvad han oplever med bilen og forskellige andre maskiner, han bygger den om til. Bl.a. en spejlægsmaskine! Så vennerne fra junglen får dejlig mad til sidst. Og selvfølgelig husker de at børste tænder, når historien er slut.

I e-bogsudgaven af Mimbo Jimbo bliver teksten læst højt samtidig med, at de små kan bladre i bogens sider og se Jakob Martin Strids flotte illustrationer. Men man kan også vælge at læse teksten selv og se på de flotte billeder eller begge dele: Få bogen læst højt af Martin Brygmann, mens man selv følger med i tekste og ser tegningerne. Man bladrer selv og bestemmer selv tempoet.

Strid

Strids mesterværk. 160 sider med korte og længere tegnede ordløse forløb, hvor han i selskab med sin lille gule kat er på en slags missioner rundt omkring i fantasien, teknikken og naturen. Han er en tur på Sydpolen for at spille musik fra sit supersoniske anlæg for hvalerne, pingvinerne og de andre…

Lille Frø

”Den lille frø” er en meget let bog for begynderlæsere (LIX 4 og LET-TAL 7).
Historien handler om en lille, sulten frø, der er meget kræsen. Nanna Mølsted Asmussen har illustreret, og teksten er indlæst af Katrine Borregaard. 

Æ Lille Frø å synnejysk

Æ Lille Frø æ galt galt slem. Defo ende han ret hurtich ve æ skolepsykolo’ch, som vil send Lille Frø virre te en hoppaej-specialist, men måske kan han kun finn se sjåll ve å rejse helt til æ verdens e’en… En æcht Jakob Martin Strid-historie fortål af Lars Thiesgaard å synnejysk.

Gyldendal Lyt&Læs — bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Som i de gode gamle dage kan du nu læse en spændende historie samtidig med, at den bliver læst højt for dig. På den måde lærer du lettere at læse på en sjov måde. Du kan også bare nøjes med at lytte og se på de flotte billeder. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.

Da Lille Madsens hus blæste væk

Da en frygtelig storm blæser hen over Byen ved Skrænten, flyver Lille Madsens hus, som ligger alleryderst ved skrænten, væk – og lander på toppen af på Ben-Brækker-Bjerget! Skøn og rørende historie om hvordan hele hans by sætter ind for at redde ham – koste hvad det vil!

Skøn billedbog til de små af Jakob Martin Strid! Fortalt af Martin Brygmann.

Så blev farfar et spøgelse

Esben havde en farfar, han kalde Farfar. En dag havde Esben ham ikke mere, for Farfar døde. Esbens mor sagde, at Farfar var blevet til en engel. Esbens far sagde, at Farfar blev til jord. Men ingen af delene passede, for en nat sad Farfar pludselig på Esbens kommode og gloede ud i mørket. »Farfar?« spurgte Esben. »Hvad laver du? Jeg troede, du var død?« »Det troede jeg også,« sagde Farfar. »Ørj,« sagde Esben. »Du er blevet til et spøgelse!« »Sikke noget,« sagde Farfar.

Kim Fupz Aakeson er prisvindende børnebogsforfatter. Bogen er smukt illustreret og fortalt af Martin Brygmann.

Solas 1 – Opikayana

Solas – den første danske tegneserie klar til iPad! Om bogen: I 15 år har Solas ventet på hævn, da han som dreng overværede sin familie blev nedslagtet af den tyranniske verdenshersker Nedal. Solas får endelig chancen for hævn, da farens gamle soldaterkammerat, Niloc, beslutter at gøre et sidste at…

Solas 2 – Det stille angreb

Solas – den første danske tegneserie klar til iPad! Om bogen: Det Stille Angreb tager tråden op der hvor »Solas – Opikayana« stopper. Den unge helt Solas søger stadig en konfrontation med den nidkære hersker Nidal, der på skammeligste vis dræbte Solas’ far. Solas er ikke alene, for med sig har han …

Den grimme ælling

… og her lå en and på sin rede; hun ville ruge sine små ællinger ud, men nu var hun næsten ked af det, fordi det varede så længe, og hun sjældent fik visit. Endelig knagede det ene æg efter det andet. “Pip! pip!” sagde det, alle æggeblommerne var blevet levende og stak hovedet ud… Men ak! Den fine lille ælling viser sig at være en stor og grim. De andre dyr kan ikke lide den grimme ælling, fordi “han er for stor og for aparte.” ”Så skal han nøfles,” siger de. Ællingen bliver bidt, puffet, gjort nar af, hugget og sparket til. Men så siger ællingen til sig selv: ”Jeg tror, jeg vil gå ud i den vide verden!” Og så begynder eventyret…
Den grimme ælling er H.C. Andersens mest kendte og elskede eventyr. Bogen er smukt illustreret af Svend Otto S. og fortalt af Marie Markvard Andersen. Underlægningsmusik af Morten Gildberg-Hansen.

Gyldendal Lyt&Læs – bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Som i de gode gamle dage kan du nu læse en spændende historie samtidig med, at den bliver læst højt for dig. Du kan selv følge med i teksten ord for ord under oplæsningen. På den måde lærer du lettere at læse på en sjov måde. Du kan også bare nøjes med at lytte til oplæsningen og musikken og se på de flotte billeder. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.

Den lille pige med svovlstikkerne

“En nytårsaften gik en lille, fattig pige i kulde og mørke på gaden. Hun skulle sælge svovlstikker, men ingen havde købt, og ingen havde givet hende en lille skilling…”

Den lille pige med svovlstikkerne er et af H.C. Andersens mest kendte og elskede eventyr. Bogen er smukt illustreret af Svend Otto S. og fortalt af Marie Markvard Andersen. Underlægningsmusik af Morten Gildberg-Hansen.

“Gyldendal Lyt&Læs – bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.”

Cykelmyggen Egon

Da det var tid for myggelarverne at forlade vandet og blive til flyvende myg, skilte Egon sig ud og kom op af vandet på en flot ny racercykel.

Bennys badekar

Drengen Benny fanger en haletudse og tager den med sig hjem i badekarret. Iført sit frømandsudstyr dykker han ned i en utrolig spændende fantasiverden, hvor han sammen med haletudsen oplever mange sjove og mærkelige ting.
Velegnet som højtlæsningsbog for børn mellem 5-9 år.

Gyldendal Lyt&Læs – bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Som i de gode gamle dage kan du nu læse en spændende historie samtidig med, at den bliver læst højt for dig. På den måde lærer du lettere at læse på en sjov måde. Du kan også bare nøjes med at lytte og se på de flotte illustrationer. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.

Karius og Baktus

»Vi vil ha’ wienerbrød, vi vil ha’ wienerbrød!« To små baktusser bor i Jens’ hule tand. De elsker sukker og søde sager og prøver at få Jens til at glemme tandbørsten. De er nemlig meget bange for den store, stride børste. Genoplev Thorbjørn Egners elskede børnebog, der nok kan lære de små at børste tænder som en smuk billedbog til iPhone og iPad oplæst og sunget af selveste Ove Sprogøe og Dirch Passer. Bogen er illustreret af forfatteren og indeholder Thorbjørn Egners klassiske musik og sange.

Bogen er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.

Palle alene i verden

Drengen Palle vågner op og er helt alene i verden. Pludselige oplever han ensomhedens uendelige frihed men også ensomhedens længsel. Genoplev Jens Sigsgaards og Arne Ungermanns verdensberømte billedbog fra 1942 fortalt af Grete Tulinius.

Gyldendal Lyt&Læs – bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Som i de gode gamle dage kan du nu læse en spændende historie samtidig med, at den bliver læst højt for dig. På den måde lærer du lettere at læse på en sjov måde. Du kan også bare nøjes med at lytte og se på de flotte billeder. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.

Mis med de blå øjne

Mis er ikke som alle de andre katte. De driller ham med hans blå øjne. Men han bliver populær, da han finder landet med de mange mus. Genoplev Egon Mathiesens smukke billedbog fortalt af Niels Borup.

Gyldendal Lyt&Læs – bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Som i de gode gamle dage kan du nu læse en spændende historie samtidig med, at den bliver læst højt for dig. På den måde lærer du lettere at læse på en sjov måde. Du kan også bare nøjes med at lytte og se på de flotte billeder. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.

Mumi – Hvad sker der så?

Hvad sker der så? Mumi, Mymlen og Lille My

Den klassiske Mumitroldbog ”Hvad sker der så? Mumi, Mymlen og lille My”, fås også som interaktiv billedbog. Med respekt for den originale bog, kan du nu ryste, rotere, trække og trykke på skærmen og gå på jagt efter animationer og effekter på hver eneste side af denne bog. Du kan lytte til den indlæste historie eller selv læse bogen højt for dine børn. Se hvad der sker når Mumi og hans venner rejser gennem dette vidunderligt illustrerede eventyr. Oplev de spændende interaktive elementer og lydeffekter, der gør denne bog til noget særligt.

Kender du Pippi Langstrømpe?

Måske skulle man hellere spørge: Hvem kender ikke Pippi Langstrømpe? I denne højt elskede klassiker af Astrid Lindgren flytter verdens stærkeste pige ind i Villa Villekulla og møder sine nye venner Tommy og Annika. Hele den originale historie er med sammen med alle de vidunderlige tegninger. Selvfølgelig bliver historien også fortalt i sin helhed. Ved at klikke på ting og personer finder man spændende animationer, skjulte lyde, to tilhørende spil og et tegneværksted. Alle mulige spændende oplevelser venter dig, når du træder ind i Pippis verden.

Pippi finder en spunk

Om bogen: En morgen, da Tommy og Annika kommer springende ind til Pippi, har hun – lige præcis hun og ingen anden – fudnet på et helt splintrende nyt ord. Et udmærket godt ord. Et af de bedste, hun har hørt. Ordet er spunk! Spørgsmålet er, hvad det betyder… Genoplev Astrid Lindgrens elskede børneb…

Farvernes dronning

Dronning Malwida hersker over farverne. Men farver er ikke altid lige nemme at styre som det milde og medgørlige blå. For Rødt er vildt og farligt og rasende. Og farven Gul er så lumsk, ay Dronning Malwida kommer op at skændes med farverne… ak! Snart bliver hele kongeriget gråt. Intet er længere vil…

*Eventyret om Lily Bitten – Elefanten der troede den var en myresluger

Eventyret om Lily Bitten – en fortælling i ord, billeder og musik af Josephine Philip (JaConfetti) og Lobber Levin. Starring: Josephine Philip som Lily Bitten, Krede som Hippo Magi, Karsten Philip som fortælleren, Martin Brygmann som Hænge-Henning, Alberte Winding som Sneuglen Ulla, Szhirley som Søkoen Sensi og Blæs Bukki som Timo Tapir, Magnus Millang som Malik Molok og Ena Cosovic som Søelefanten Elena. Album plus bog!

Max og Bella leger skole (tilkøb)

Children are curious and excited about what it means to start school. Max and Bella leger skole, gives your child a fun and educational introduction to numbers, letters, colors and shapes.

This first edition of Max and Bella leger skole, focuses on numbers. Emphasis is placed on recognition of numbers both visually and aurally, as well as getting an understanding of quantities.

Your child learns to sort numbers by quantity, sort numbers by recognition, and is able to practice writing the numbers from 0-9. All this is packed into Max and Bella’s cute and colorful universe.

There is an emphasis on learning through play, and there are no hi-scores and medals to achieve.

Max and Bella lever skole also stimulates your child’s fine motor skills and powers of observation.

Lydret Dingo

Sådan knækker dit barn læsekoden.

Gyldendals populære LYDRET DINGO-bøger findes nu som app til begynderlæsere, hvor du får:

• 10 letlæsningsbøger med lyd – første bog er gratis
• Mulighed for afspilning af barnets egen oplæsning
• Læsestøtte og hjælp til enkeltord
• Forældreafsnit med inspiration til den voksne
• Videosekvenser med læsevejleder Helle Dyhr Fauerholdt

LYDRET DINGO er letlæsningsbøger for begynderlæsere med LET-tal 10-13.
Hent også den helt nye app MIKRO DINGO, som ligger et læseniveau højere end LYDRET DINGO (LIX 4-6).

Mikro Dingo

Sådan knækker dit barn læsekoden.

Gyldendals populære MIKRO DINGO-bøger findes nu som app, hvor du får:

• 10 letlæsningsbøger med lyd – første bog er gratis
• Mulighed for afspilning af barnets egen oplæsning
• Læsestøtte og hjælp til enkeltord
• Forældreafsnit med inspiration til den voksne
• Videosekvenser med læsevejleder Helle Dyhr Fauerholdt

MIKRO DINGO er letlæsningsbøger med lix 4-6.
Hent også succes-appen LYDRET DINGO, som ligger et læseniveau lavere end MIKRO DINGO (LET-tal 10-13).

Mikro Dingo – Lære at læse (tilkøb)

Lydret Dingo – Lær at læse (tilkøb)

Sangbog (tilkøb)

59 klassiske børnesange indspillet med sang og musik, så du kan synge med, selv om du skulle have glemt melodien.

Kender du det? Man har fundet en god sangbog fuld af alle de gode sange, man altid har haft lyst til at synge for og med sine børn, men når man skal til i gang med at synge, kan man kun huske en håndfuld af melodierne, og noder har man aldrig lige fået lært.

Gyldendals store sangbog for de små til iPhone, iPod Touch og iPad løser det problem. Her kan du nemlig både læse teksterne, lytte til sangene, slå den indspillede sang fra og selv synge med på melodierne.