Lolas abc picnic

Lolas ABC picnic – lær engelsk

Lolas ABC picnic er endnu en god læs engelsk app. Lola Panda har været en af vores favoritter herhjemme siden vi begyndte at anmelde apps og Lolas ABC picnic er ingen undtagelse.

Læs også: Lolas ABC fest

I denne læringsapp skal barnet igennem flere forskellige opgaver og lærer på den måde engelsk. Barnet skal både stave ord, tegne bogstaver og finde det rigtige ord. Der er også opgaver som find ordet der starter med m.m.

En rigtig god app til det lille skolebarn der skal igang med eller er ved at lære engelsk.

Lolas abc picnic find ord der begynder medLolas abc picnic kan du finde det rette ordLolas abc picnic lad os lave en sandwichLolas abc picnic find bogstaver til ordet

Lolas ABC picnic findes til både iPad og iPhone til 25 kr og Android hvor den koster 19.99kr

Du kan hente Lolas ABC picnic ved at bruge “Hent i…” ikonerne herunder

hente Lolas ABC picnic App i AppStore hente Lolas ABC picnic App i Google Play

 

Taget fra App store

Hjælp dine børn med at lære engelsk ved hjælp af Lolas ABC-picnic! I dette spil lærer dit barn engelsk på samme måde som børn, der har engelsk som modersmål. Engelskundervisningen bliver spændende og interaktiv! Lola Panda® inviterer dig og alle sine venner på eventyr i det fri – tag med på skovtur, og kom i gang med at lære engelsk!

Spillets nøglefunktioner:

– LÆRINGSSPIL: Lær engelsk på samme måde som modersmålstalende!
– Læring, der giver MENING: Lær fonetiske stavemåder og få et ordforråd på engelsk
– KOMMENTARSTEMME: Lær korrekt engelsk udtale.
– TILPASSET børns indlæringstempo

I dette læringsspil lærer børn engelsk gennem et eventyr i det fri! Alle børn holder af skovture, og denne gang får de lov til at være med til at tilberede alle lækkerierne med Lola Panda®!

Børnene vælger deres yndlingsfrugt og til sidst deles og nydes skovturslækkerierne med Lola og hendes venner! Spillet sikrer læringsmotivation ved at belønne børnene med sjove overraskelser, når de klarer en opgave, hvilket gør dem engagerede i sproglæringsprocessen. Når de har det sjovt, får de lyst til at fortsætte og lære endnu mere!