Lær Engelsk med Minimo

Lær Engelsk med MiniMo Town

Vi har testet MiniMo Town, en app hvor dit barn kan lære engelsk samtidig med det bygger byen MiniMo.

Det foregår alt sammen i MiniMo World, hvor barnet ved at stave engelske ord får lov at bygge sin by i en magisk dal. Når beboerne i byen mangler noget, pumper en stor skorsten farverige bogstaver ud, som så skal sættes sammen og stave til det beboerne har bedt om. På denne måde er stavning i fokus. Og nogle beder om instrumenter, andre beder om slik eller måske et kæledyr, faktisk kan de få alt, så længe der kan staves til det.

MiniMo skortstenNår man starter bliver man guidet, og Smilla fangede hurtigt at der skulle fældes træer og for at kunne gøre det skulle hun stave til sav, og wupti så kom en sav frem, og hun kunne fælde træet. Efter det kunne hun bygge sin første bygning, og det virkede først lidt ulogisk da det skulle placeres, for der kom pile som hun prøvede at trykke på uden der skete noget, men det fandt hun hurtigt ud af.

MiniMo TownMiniMo Town by din egen by

Ud over beboerne i MiniMo, findes der også nogle frække monstre som elsker at drille. Det gør de ved at bruge deres evner, og det faktisk meget sjovt. Se lige hvordan de kort er beskrevet her:

MiniMo monster PurpPurp er et slimmonster, der laver slimspor og elsker at slime ting til
MiniMo monster FilchFilch er et tyvemonster og elsker at stjæle breve og andre ting
MiniMo monster PawPaw er et kildemonster, der elsker at snige sig op på beboerne af MiniMo Town og kilde dem
MiniMo monster OopOop er et pruttemonster, der elsker at lave mad der virkelig giver luft i maven, og fange beboerne i “grønne” prutter

Lær de engelske bogstaver og deres lyde, samt i alt 150 Engelske ord. Der mulighed for at have 3 byer på en gang, og sværhedsgraden stiger løbende. Alt i alt en super flot app, med god underholdnings- og læringsværdi som vi helt klart anbefaler på Gode Apps til Børn.

MiniMo Town nye beboereMiniMo Town mød monstrene

MiniMo Town findes til både iPad,iPhone og Android til 25 kr

Du kan hente MiniMo Town ved at bruge “Hent i…” ikonerne herunder

Hent MiniMo Town i App Store Hent MiniMo Town i Google Play store

En anmelder skriver: Masser af sjov, vores pige er pjattet med det ! Gode farver, dejlige lyde og de herligste væsner man kan forestille sig. Pruttemonstret er altid et hit 🙂

Taget fra Google Play store

MiniMo Town™ sjovt og lærerigt spil (5-9 år), hvor du lærer engelsk. I MiniMo Town™ bygger børn deres egen by ved at stave engelske ord. Men pas på de frække monstre som kan slime, kilde, prutte og drille.

MiniMo World™ er en magisk dal som bebos af indbyggerne fra MiniMo Town™ og MiniMonstrene™. Imellem bjergene og under the smukke himmel der ligger landet MiniMo Town™. En by du kan designe som du vil – komplet med bygninger, veje, træer og andre dekorationer.

Her sker der ofte magiske ting. Især rundt om the den store skorsten som pumper de farverige bogstaver ud som indbyggerne går og mangler. I denne by skabes ting på den mest magiske måde: Stavning. Når indbyggere mangler noget så staver de navnet og på magisk vis skabes det. Det er derfor indbyggerne i MiniMo Town™ elsker at stave deres yndlingsting. Nogle beder om mere slik mens andre gerne vil have et kæledyr. De får altid hvad de ønsker så længe de kan stave det.

I MiniMo World™, et sted langt langt væk på den anden side af floderne og bag bjergene bor de frække MiniMonsters™ som er tro mod drillepagten. De er fast besluttet på at gøre frække ting ved at bruge deres evner til fulde. Der er fire velkendte monstre som indbyggerne kun kender alt for godt. Slimmonsteret Purp, tyvemonsteret Filch, kildemonsteret Paw og pruttemonsteret Oop. De lever alle sammen deres egen verden hvor de har deres eget lille sjove hus. Men de elske at besøge andre lande og drille indbyggerne.

Key features
– Byg og design din egen lille by – lige som du synes
– Mød slimmonsteret, kildemonsteret, pruttemonsteret og tyvemonsteret
– Mange små sjove aktiviteter: Save, hamre, støvsuge, klippe, puste og poppe.
– Udforsk 4 forskellige og unikke fantastiske verdener
– Lær alle de engelske bogstaver og deres udtale
– Lær 150 engelske ord
– Sværhedsgraden tilpasses løbende til dit barn
– Lav et certifikat med dit barns billede på
– Spil med op til 3 byer af gangen
– Meget børnevenligt interface
– Ingen in-app eller reklamer

Om MiniMo™
MiniMo™ begyndte som en drøm om at lave et spil til børn hvor de skal bygge deres egen by – et sted hvor børn kan have det sjovt mens de lærer. Vores mål er at bidrage til børns udvikling ved at bygge på deres naturlige nysgerrighed for til
lære.

Vores spil handler om børn skal have det sjovt men samtidig udvikle sig. Det er essensen i vores slogan: “Where the Fun Games Grow”.

Vi håber du deler vores vision, og vil have mange sjove timer i MiniMo Town™