Dr Oddball

Leg og lær at regne med Dr. Oddball

Jeg sad og testedet Dr. Oddball sammen med Smilla for et par dage siden, og metaforene i dette spil fungerer faktisk super.

Man starter med at vælge sværhedsgrad, Nem, middel og svært. Desuden er der en fristil hvis man gerne vil vil overraskes og prøves af på flere forskellige niveaer.

Når så man kommer igang, skal man få tallene til at passe så man kan flyut

Det handler om at dele boldene ved at klippe dem over eller sætte dem sammen med lim. Boldene skal danne de rigtige tal, så de kan puttes på de respektive tal. Dr. oddball kører efter det klassiske pointsystem med 3 stjerne. Efter banen er løst og man har fået point går man automatisk vedere til næste opgave.

Leg og lær at regne med Dr. Oddball Leg og lær at regne med Dr. Oddball Leg og lær at regne med Dr. Oddball

Dr. Oddball findes til både Iphone og iPad til 16 kr samt til Android til 7 kr

Opdatering Marts 2020: Den er ikke længere at finde i app store

Ønsker du at hente Dr. Oddball kan du bruge “Hent i…” ikonet under anmeldelsen

 

Taget fra App store

Dr. Oddballs boldspil lærer dit barn en helt grundlæggende talforståelse via sjove engagerende opgaver med bolde. Lær at lægge sammen, trække fra og dele på en helt ny måde i spillets 60 baner.

— Hvad går det ud på? —
I spillet skal du bruge bolde med tal til at løse opgaver. Du kan dele boldene med en saks eller sætte bolde sammen med lim. Målet er at danne bolde med de rigtige tal på, så du kan putte dem i de rigtige huller. Alt efter hvor godt du har klaret opgaven får du en, to eller tre stjerner og kan nu gå videre til næste opgave. At regne med bolde er sjovt, og så giver det dit barn en bedre træning i at tænke matematisk end simple regnestykker.

— Hvem er det til? —
Spillet er henvendt til børn mellem 5 og 12 år, men på de sværere sværhedsgrader kan også de større børn og voksne finde udfordringer. Prøv at se om du kan løse alle opgaverne til 3 stjerner!

— Hvad indeholde der det?
Der er mere end 60 baner
3 sværhedsgrader
Lær at regne på innovativ vis
Sød grafik og animationer

Brugeranmeldelser4 stemmer
36
87