DragonBox Algebra 12+

DragonBox Algebra 12+

Har du et barn der skal lære ligninger, så er DragonBox Algebra 12+ en super app. App’en er baseret på det prisvindende DragonBox Algebra 5+

Barnet lærer i eget tempo ved at eksperimentere med regler, der er indføres gradvist. Fremskridtene er illustreret med fødsel af en drage der vokser for hvert nyt kapitel.

DragonBox Algebra 12+DragonBox Algebra 12+ efter 25minDragonBox Algebra 12+ efter 1 timeDragonBox Algebra 12+ efter 4 timer

DragonBox Algebra 12+ findes til både Iphone, iPad og Android. App’en kan hentes GRATIS, men tilbyder køb i app

Ønsker du at hente DragonBox Algebra 12+ kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder.

Gode Apps til Børn - Hent DragonBox Algebra 12+ i App Store Gode Apps til Børn - Hent DragonBox Algebra 12+ i Google Play store

Taget fra App store

Bedste app til at lære børn og voksne algebra på en ny og udfordrende måde. Hvem bliver den bedste i familien?

DragonBox Algebra 12+: En billig algebra vejleder, der passer i lommen.

DragonBox Algebra 12 + er et must-have værktøj for studerende, så de kan tjene bedre karakterer og få tillid til algebra og matematik. Den er baseret på den prisvindende spil DragonBox Algebra 5+ men dækker mere avancerede emner i matematik og algebra:

* Parenteser
* Positive og negative tegn
* Tilføjelse af fraktioner (fællesnævnere)
* Indsamling af Like Vilkår
* Faktorisering
* Udskiftning

DragonBox Algebra 12 + giver spillerne en større forståelse af, hvad matematik handler om: objekter, og relationerne mellem objekter.

Dette pædagogiske spil rettet mod børn i alderen fra 12 til 17, men børn (eller voksne) i alle aldre kan nyde det. Afspilning ikke kræver tilsyn, selv om forældrene kan nyde at spille sammen med deres børn og måske endda opfriske deres egne matematiske færdigheder.

DragonBox Algebra 12 + introducerer alle disse elementer i en legende og farverig verden appellerer til alle aldre.

Spilleren lærer på hans / hendes eget tempo ved at eksperimentere med regler, der er indført gradvist. Fremskridtene er illustreret med fødsel og vækst af en drage for hvert nyt kapitel.

Dr. Patrick Marchal, Ph.D. i kognitiv videnskab, og Jean-Baptiste Huynh, gymnasielærer, skabte DragonBox Algebra 12+ som en intuitiv, interative og effektiv måde at lære algebra.

DragonBox Algebra 12 + er baseret på en roman pædagogisk metode udviklet i Norge, der fokuserer på opdagelse og eksperimenter. Spillere modtager øjeblikkelig feedback, som adskiller sig fra den traditionelle klasseundervisning indstilling, hvor eleverne kan vente uger for feedback. DragonBox Algebra 12 + skaber et miljø for børn, hvor de kan lære, nyde og værdsætte matematik.

Vores tidligere pædagogiske spil, DragonBox Algebra 5+ har modtaget mange udmærkelser, herunder Guldmedalje 2012 Serious Play Award (USA), Best Alvorlige spillet på Bilbao’s Sjov og seriøst spil Festival og den bedste seriøst spil ved 2013 International Mobile Gaming Awards. Det anbefales også af Common Sense Media, hvor den vandt Lær på prisen.

funktioner
* 20 progressive kapitler (10 læring, 10 uddannelse)
* 357 puslespil
* Grundlæggende algebraiske regler, som barnet kan eksperimentere
* Fokus på minimal instruktion fremmer kreativitet og eksperimenter fra afspilleren
* Flere profiler til let fremskridt kontrol
* Dedikerede grafik og musik til de enkelte kapitler
* Flere understøttede sprog (engelsk, français, norsk, svenska, dansk, español, 한국어, italiano, Portugues,

App store
92
Google Play store
74
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
100