Gode Apps til Børn - GOZOA på Shopping

GOZOA på Shopping

Med GOZOA på Shopping kan du trygt lade dine børn købe løs, for formålet med app’en er, at lære dit barn om penges værdi.

I GOZOA på Shopping lærer de, at for at kunne bruge penge, skal man have penge, og har man ingen penge må man tjene nogle. Det et super godt princip!

Til at starte med viste jeg Smilla at der var mulighed for at have flere spil igang, og at hun skulle vælge den farve hun gerne ville have. Og så kunne hun komme igang.

Smilla kastede sig straks ud i at bruge ALLE penge og bare shoppe løs. Herefter viste jeg hende hvordan hun kunne tjene flere penge ved løse regnestykker. Snu som hun var hoppede hun istedet ud af app’en og startede et nyt spil og shoppede løs igen til alle pengene var brugt. Jeg skal vist til at spare op eller forberede mig på at klippe mine kreditkort 😉

Gode Apps til Børn - GOZOA på Shopping Gode Apps til Børn - GOZOA på Shopping

GOZOA på Shopping tager sted i en hyggelig butik som ligger midt i Grønnebakkerne. Butikken bugner af tøj og tilbehør til GOZOA og hans venner. For at få guldmønter til at bruge i butikken, skal der løses matematikopgaver. Jo sværere en opgave er, jo flere guldmønter tjener man. Men det er helt gratis at tage billeder i butikken.

Gode Apps til Børn - GOZOA på Shopping Smilla

GOZOA på Shopping virker til at henvende sig mest til piger på grund af konceptet og farvevalget, men kan helt klart også bruges af drenge.

GOZOA på Shopping kommer både til IOS Ipad samt til Android.
Prisen er kun 7 kr, det synes jeg er rigtig godt givet ud.

Ønsker du at købe GOZOA på Shopping kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder

Gode Apps til Børn - Køb GOZOA på Shopping App i App Store  Gode Apps til Børn - Køb GOZOA på Shopping i Google Play store

Hvorfor vil børn elske GOZOA på Shopping?

  • Man kan style og sammensætte tøj – det elsker de fleste børn
  • Hundredvis af unikke tøj og accessories muligheder
  • De kan selv vælge hvilken type regnestykker de vil løse (3 niveauer)
  • Kamera funktion så man kan tage billede af ens unikke styling
  • Op til 3 forskellige spil kan være i gang på samme tid
  • Man kan navngive sin egen profil
  • Kan spilles uden forældrenes hjælp og uden at barnet kan læse

Gode Apps til Børn - GOZOA på Shopping

Taget fra Appstore

LÆR OG LEG, SHOP AMOK, STYLE GOZOA, TAG BILLEDER AF DIG SELV OG GOZOA, LØS REGNESTYKKER OG OPTJEN GULDMØNTER – DER ER TIL MANGE TIMERS LEG OG LÆRING!

GOZOA, hans venner og Skurken søger seje børn, der elsker at klæde sig ud som ninja, prinsesse, cowboy eller bare elsker at sætte bluser, bukser og sjovt tilbehør sammen. Der er masser af tøj og tilbehør i butikken og det kan sættes sammen på et utal af sjove måder. Men før du kan gå på shopping i butikken skal du tjene guldmønter ved at løse regnestykker. Plus, minus og gangestykker skal løses ved at kombinere tøj og tal. Sværhedsgraden vælger du selv (3 niveauer). Guldmønterne kan derefter bruges i tøjbutikken.

Du kan også tage et billede af GOZOA og hans venner – du vælger selv baggrund. Måske du selv vil være med på billedet? De 9 seneste billeder vises i butikken.

TIL FORÆLDRENE

Værdien af penge er svært at forstå for mange børn mellem 5-9 år. Sammen med GOZOA – På shopping kan barnet lære om tal, værdien af penge og blive mere fortrolige med tal. Gennem leg og spil opnår dit barn en bedre forståelse for, at penge skal tjenes ind før de kan bruges samt hvilken værdi de repræsenterer.

GOZOA – På shopping er en del af GOZOAs univers. Et danskproduceret og anmelderrost børneunivers, hvor børn mellem 5 og 9 år kan lære svære skolefag mens de leger. Se også andre apps på www.gozoa.com.

OBS!
– Virker på iPad (dog IKKE iPad 1) og Iphone. Kræver iOS 6 eller derover.
– Alle billeder gemmes lokalt såfremt der giver tilladelse til dette ved opstart af app’en. Du kan slå tilladelse til og fra under Indstillinger > Anonymitet > Fotos
– Ingen ekstra køb – fuld pris 7 kr.
– Ingen skjulte reklamer eller eksterne links.