Gode Apps til Børn - GOZOA Leg og Lær matematik

GOZOA – Leg & lær matematik

For nogle dage siden skrev jeg at der var sommerferie tilbud på App’en GOZOA Leg og Lær matematik – det er der stadig.

Vi har nu prøvet app’en, og jeg kan godt sige vi har en ny topscorer her på Gode Apps til Børn. Spillet handler om at GOZOA får stjålet landsbyens 9 stjernetal. Barnet skal løse matematikopgaver og klare Skurken for at få Stjernetallene igen.

Jeg sad med Smilla i sofaen for at prøve det, og det tog lidt tid for hende at finde ud af styringen (der stadig en måneds tid til hun bliver 4), hun blev ved at sige, far vil du ikke gøre det. Men efter første bane var gået igennem havde hun rimeligt styr på det. Tankegangen om, at trække tilbage for at hoppe frem og trække ned for at hoppe op, skulle lige forstås.

Da det kom til opgaverne tog hun helt selv styringen, og det at finde de rigtige tal, eller vende kort så antal fingre passede med antal ting på modsvarende kort, gik uden de store problemer. Også det at male efter numre og skrive tallene gik fint. Er spændt på hvordan det bliver når opgaverne stiger i sværhedsgrader.

GOZOA viser hva dit barn skal træne

Gode Apps til Børn - GOZOA Leg og Lær matematik KortEn anden smart ting er “spiller historie” hvor man som forælder kan se hvilke opgaver barnet har brug for at øve. Man kan også have op til 3 spil igang, inddelt i farve. De har tænkt sig om da de designede denne app.

En vigtig ting er at App’en er reklamefri, hvilket i sig selv er en lækker ting, så vores børn ikke kommer til at trykke ind på noget de ikke skulle, og samtidig bliver afbrudt i deres hyggestund.

App’en er klart anbefalet, og er ikke uden grund topscorer her på Gode Apps til Børn. Den gør som lovet, og den gør det rigtig godt, god fornøjelse.

GOZOA – Leg & Lær matematik findes både til Ipad, Iphone  samt til Android og koster 13 kr til Android og 16 kr til iPhone og iPad

Ønsker du at købe GOZOA – Leg & Lær matematik kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn. Og du skal selvfølgelig heller ikke snydes for et link til Google Play store
På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Hent GOZOA - Leg & Lær matematik i App Store Gode Apps til Børn - Hent GOZOA - Leg & Lær matematik i Google Play store

Taget fra AppStore

En sjov og lærerig app til børn mellem 5-8 år. App’en er godkendt og kvalitetssikret af lærere og pædagoger og over 250 børn fra hele landet har været med til at teste spillet.

Opgaverne i app’en er baseret på folkeskolens ”Fælles Mål” for matematik og udviklet i samarbejde med matematiklærere og børn. GOZOA er en perfekt balance mellem leg og læring. Læringsspillene er designet så matematikniveauet stiger jo længere man kommer i spillet.

LÆRINGSOMRÅDER
• Genkende tal op til 20
• Skrive tal op til 9
• Tælle
• Sortering efter form og farver
• Opbygge talforståelse – forbinde talnavn, symbol, antal
• Addition gennem simple regnestykker
• Geometriske former
• Symmetri og spejling
• Begrebsforståelse (færrest/flest, størst/mindst, højest/lavest)
• 10´venner

FEATURES
– Dansk tale – og kan spilles uden at barnet kan læse.
– Sjovt platformspil med 9 baner fordelt på 3 verdener
– Man får tildelt stjerner efter hvor godt barnet klarer sig
– 20 forskellige opgavetyper og over 50 opgaver
– Tøjbutik: Mønter kan bruges til at købe tøj til GOZOA
– Op til 3 forskellige spil kan være i gang på samme tid

Dit barn kommer på et matematik eventyr med en sammenhængende historie, der fordeler sig over tre unikke universer. Historien går ud på at barnet skal vinde alle stjernetallene tilbage fra den onde Skurk ved, at gennemføre alle banerne, hvor han/hun undervejs bliver udfordret med interaktive matematikspil/lege og samtidigt motiveret ved, at samle mønter op som han/hun senere han bruge til at klæde GOZOA og hans venner på. Denne kombination gør at dit barn ikke mister motivation, men får lyst til at lære mere.

HVAD GØR GOZOA UNIK?
• modsætning til andre matematikøvelser, der hurtigt kan blive kedelige, kombinerer GOZOA matematik opgaver med et platformspil, som børn elsker at spille.
• Tegneserieunivers og ørehængende musik
• En ”spiller historie” sektion, der viser forældre og lærere hvilke matematiske færdigheder barnet har brug for at øve. GOZOA understøtter op til 3 spillerprofiler.
• Følger matematikpensummet fra indskolingen.

Brugeranmeldelser0 stemmer
0
For
96