4 apps til at kickstarte årets træning og vægttab

Fit men cook

Denne app er godt nok på engelsk eller spansk, men de laver super lækker mad og de går rigtig meget op i træning.

Levende, lækre måltider, der er budget venlige og nemme at tilberede. Det er Fit men cook måden i denne smukke nye app til iPhone, iPad og Apple Watch.

Fit men cookKæmper frie, sunde og praktiske opskrifter, der er let på tegnebogen. Det er så simpelt er det, og det er et budskab, der er set over 1 million mennesker deltage Kevin Curry tværs sociale medier.

Være ærlig, har du nogensinde hørt disse klager om sund kost?

– “Spise sundt er for dyrt!”
– “Det tager for lang tid! Jeg har ikke timer at tilbringe i køkkenet. ”
– “Sund mad er alt for intetsigende”
– “Jeg kan bare ikke råd til at spise den mad nødvendig for bodybuilding”
– “Jeg har altid ender snyd og glider tilbage i dårlige vaner”

Kevin Curry, grundlægger af Fit Mænd Cook, har været der. Efter spotting et billede af sig selv på en vens Facebook-væg vidste han, at det var tid til en forandring.

Han fulgte alle de fælles råd, ændret til en sund kost og begyndte at ramme gymnastiksalen.

For et par måneder, ting var store, men efter et stykke tid fandt han sig selv trang de gamle fødevarer, han prøvede så hårdt på at undgå.

Han fik sine hænder på hver eneste bog han kunne finde på ernæring og begyndte at eksperimentere i køkkenet.

Hans mål var enkel:

A) Mad skal være let at tilberede og billigt
B) Mad skal være levende og velsmagende, aldrig kedelig
C) Fremstilling af fødevarer i forvejen er vigtigt
D) Efter a, b, c hjælper dig med at nå dine træningsmål

Kevin deler hans rejse med Fit Mænd Kog samfund, og inde i denne helt nye app, hvor du finder den bedste måde at forberede 192 af hans mest populære opskrifter.

Top 5 funktioner:

# 1
INDKØBSKURV + APPLE WATCH

Vi har taget besværet ud af dagligvarer. Tilføj ingen opskrifter, du ønsker at din indkøbsliste, og vi vil organisere listen ved midtergangen, så du nemt kan finde de varer, du har brug for.

Den indkøbsliste fungerer også på Apple Watch.

# 2
EASY TRIN TRIN video instruktioner

Hvis du nogensinde har kigget på opskriftens instruktioner og tænkte “det ser bare for svært for mig” så vil du finde de medfølgende opskrift videoer meget nyttigt. Ikke alene er Kevin en stor vært, der vil fylde dig med inspiration til sunde måltider, men han vil også bryde ned ad trappen på en måde, der er let at følge.

# 3
FOKUS PÅ måltid prep

At købe ingredienser i små mængder kan gøre opskrifter dyrere. Ikke kun det, men mange af os ikke har tid hver dag til at tilbringe i køkkenet.

Måltid prep er løsningen. Ved at udpege to dage i ugen som din vigtigste madlavning dage, kan du forberede dine måltider i bulk og spise sundt hele ugen.

Dette er en afgørende del af den app, og mange af de måltider, er designet med forberedelse måltid i tankerne, at lave sund levevis passer ind i en travl hverdag.

# 4
MACRO optælling og INTEGRATION MED APPLE SUNDHED APP

Bodybuildere og fedt-tab superhelte kan glæde som Fit Mænd Kog app har ernæringsmæssige oplysninger bygget ret i! Opskrifter liste kalorier, protein, kulhydrater og fedt.

Den app indeholder også en Meal Planner med prøven ugeplaner.

5 #
Skalere op En opskrift

Øg betjener størrelser ved at trykke på + og – knapperne i opskriften visningen. Du kan også skifte målingerne mellem metriske og britiske.

Der er mere herunder:
– Søg efter ingrediens: Indtast Egg Avocado for at se alle opskrifter indeholder disse ingredienser (Ved populære anmodning fra Kevin læsere!)
– Del opskrifter med venner og familie
– Tilgængelig på engelsk og spansk

Fit men cook Fit men cook Fit men cook Fit men cook

Ønsker du at hente Fit men cook kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte min side. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.

På forhånd tak.

Hent Fit men cook i App Store