Ja det jo den tid… December måned har sat sine spor.

Men jeg har fundet 4 apps der hjælper dig igang.

Den første er en super populær app der er blevet et internationalt hit.

Tjek det ud og del meget gerne!

7 Min Workout – Træningsprogrammet på 7 minutter

Træningsprogrammet der er et internationalt hit

7 Min Workout - Træningsprogrammet på 7 minutter ikon”Træningsprogrammet på 7 minutter” er et forskningsbaseret træningsprogram, der er blevet et internationalt hit!

”Træningsprogrammet på 7 minutter” er enkelt, men effektivt. Det blev offentliggjort i det førende forskningstidsskrift ACSM og blev derefter udbredt af NYT.

Forskere har valgt 12 øvelser, der udføres i 30 sekunder med hvile i 10 sekunder. Denne træning ved høj intensitet uden megen hvile giver et højere dagligt stofskifte og svarer til at træne i over en time – på blot lidt over 7 minutter.

Det bedste ved det hele? Øvelserne er enkle, kræver intet udstyr og kan derfor udføres hvor som helst. DER ER IKKE FLERE UNDSKYLDNINGER.

App’en indeholder denne forskningsbaserede træning og fører dig gennem processen. Desuden registrerer den dine resultater på en sjov måde, da du kan ”låse op” for belønninger, efterhånden som træningen skrider frem.

App’ens funktioner omfatter:

– Betagende design
– Både mandlige og kvindelige trænere, der instruerer dig vha. video, lyd, billeder og tekst
– alt indhold er INKLUDERET (ingen ekstra omkostninger og intet behov for en internetforbindelse)
– Følg din vægt vha. vores vægtregistrering
– Følg dine aktiviteter vha. vores aktivitetskalender
– Træn og lås op for forskellige resultater
– Support af Apple Watch

7 Min Workout - Træningsprogrammet på 7 minutter 7 Min Workout - Træningsprogrammet på 7 minutter 7 Min Workout - Træningsprogrammet på 7 minutter 7 Min Workout - Træningsprogrammet på 7 minutter

Ønsker du at købe 7 Min Workout kan du bruge “Hent i…” ikonerne herunder og på den måde støtte min side. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.

På forhånd tak.

Hent 7 minutters træning i App Store Hent 7 minutters træning i Google Play store

1 2 3 4

About The Author

Manden bag Gode Apps til Børn og blogger

Jeg er far til 2 piger. Smilla fra August 2009 og Sienna fra Februar 2013. Jeg leder altid efter nye apps til mine piger. Jeg foretrækker apps der ikke bare underholder, men også har en form for læringsværdi. Jeg bruger både Android og IOS, men de fleste apps bliver testet på Ipad eller iPhone.

Related Posts

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Delinger
Del dette