Gode Apps til Børn - Toca Doctor

Toca Doctor

Toca Doctor er et sjovt spil hvor man rigtigt kan lege doktor, og Smilla har brugt utallige timer på det. Toca Doctor er heldigvis ikke fotorealistisk, men i stedet meget stilistisk, og hver operation er præsenteret i en meget pædagogisk format, lidt som at være i en virtuel Operationsstue hvor du nødt til at placere hvert indre organ i deres rette plads i kroppen.

Gode Apps til Børn - Toca Doctor

Der er 21 sjove små puslespil, der sidder rundt på menneskekroppen, og hvert minispil er en form for medicinsk operation der spænder fra sårrensning, sår forbinding og fjerne splinter, til at styre piller igennem halsen og ned i maven eller få en bil ud igennem tarmsystemet.

Gode Apps til Børn - Toca Doctor

Lydene er også meget sjove.

Alt i alt er Toca Doctor er en god app, fordi den på en uventet, sjov og opfindsom måde bruger kroppen som puslespil. Det fungerer rigtig fint.

Desværre findes denne app, som de fleste fra Toca Boca, kun til IOS Iphone og Ipad og koster 25 kr, men findes også i en Lite udgave så man kan prøve det først.

Ønsker du at købe Toca Doctor kan du bruge “Hent i App store” ikonet til højre og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte Gode Apps til Børn.

Se en kort animation herunder.

Gode Apps til Børn - Ipad Iphone App i AppStore

[easy_ad_inject_1]

Taget fra Appstore

Lad dine børn være en læge for en dag! Undersøg en patient og løse sjove opgaver og mini-spil, der finder sted i den menneskelige krop. Smukke illustrationer og sjove lyde guider dine børn gennem 21 forskellige gåder!

FUNKTIONER
√ 21 gåder og minispil at løse!
√ Cool fysik spil!
√ Fantastic originale kunstværker, der viser den menneskelige krop!
√ Sjove lyde og animationer!
√ Ingen regler eller stress – Spil som helst måde, dine børn vil!
√ Kid-friendly interface!
√ Ingen tredjeparts reklame
√ Ingen in-app køb

Toca Doctor er en sjov og gådefuldt digital legetøj for børn. Undersøg patienterne og spille puslespil og mini-spil, der finder sted i den menneskelige krop. Der er ingen timere eller stress elementer, således at børnene kan lege i deres egen tid. Hvis de ikke kan afslutte nogen bestemt spil det stadig fortsætter så de aldrig går i stå. Det er altid virker, og det er altid sjovt!