Talknuseren - Lær tal og matematik

Talknuseren

Minitutor er lige udkommet med endnu en læringsapp, talknuseren. Alle de tidligere minitutor apps har omhandlet læring af læsning og bogstaver. Det fedt at de i “samme” stil nu har udviklet talknuseren.

Barnet kan lære at skrive tal, lære at tælle og lære at lægge sammen.

Jeg har lige downloadet den og glæder mig super meget til at teste den.

Talknuseren findes i App store til 25 kr og virker til både iPhone og iPad.

Ønsker du at hente Talknuseren  kan du bruge “Hent i App store” ikonet nederst i indlægget,

Rigtig god fornøjelse!

Taget fra Minitutor

Talknuseren

  • Seriøs lærings-app til den første daglige tal- og matematiktræning
  • Talgenkendelse, rækkefølger og simple regnestykker
  • Supplement til matematikhæfter og taltræning
  • Fire minispil i tre sværhedsgrader

Talknuseren
Formålet med Talknuseren er at træne den tidlige talforståelse. Det er tallenes form og deres sammenhæng, både til hinanden og til det de repræsenterer. Det er mængdelære, talrækker og simple plus stykker. Disse ting er fundamentet for den videre talforståelse og matematikundervisning i folkeskolen.

Lær tallenes form og skriveretning
En af de mange ting man skal have styr på i tidlig matematiktræning er at kunne skrive tallene. Det skal børn bruge for at kunne skrive svar på regnestykker i deres matematikbøger. I Talknuseren kan børn lære at skrive tallene fra 0-9 på en let og sjov måde.

Lær sammenhængen imellem tal og mængder
I Talknuseren kan børn lære sammenhængen mellem tal og mængder da tallene er repræsenteret af håndgribelige objekter. Hjælp Minitutor rumvæsnet med at samle det rigtige antal skruer ind til den ødelagte UFO.

Lær at tælle til 10 og højere (for de øvede)
1-2-3-4… En af de første ting vi lærer om tal er deres rækkefølge. I Talknuseren skal barnet styre igennem en tal-labyrint i den rigtige rækkefølge, først fra 1-10 og i senere sværhedsgrader helt op til 99.

Lær at lægge to tal sammen
Addition er det naturlige skridt efter at barnet har lært at tælle. I Minitutors Talknuseren bliver regnestykkerne vist som både tal og mængder, så selv de yngste kan være med.

Brug af digitale læremidler
Vi anbefaler at bruge Talknuseren 10 minutter hjemme sammen med dit barn, i skolen eller i daginstitution som en variationsmulighed til den første daglige tal- og matematiktræning. Snak med barnet om opgaverne og lad barnet sprogligt beskrive opgaverne og løsningerne.

Indholdet i Talknuseren er udviklet af erfarne matematiklærere og specialundervisere.

App store
42
Brugeranmeldelser0 stemmer
0
42