Lolas Matematiktog App

Lolas Matematiktog

For et par dage siden installerede jeg Lolas Matematiktog på min Ipad, og Smilla er vild med det. Hun kommer hele tiden til mig og spørger “far må jeg ikke godt prøve mit nye spil”.

Det har i hvert fald fanget hende, og jeg synes også det virker godt. Der forskellige sværhedsgrader, og mange forskellige opgaver. Jeg synes dog at der er for meget repetition, og jeg har flere gange set Smilla trykke før opgaven er blevet stillet. Og det jo nemt når det rimelig fast at der kommer 3 gentagelser.

Lolas Matematiktog -matematik spil Lolas Matematiktog -matematik spil

Spillet handler om at pandaen Lola, skal til en fest, og når man har løst et antal opgaver får man lov at tage endnu en figur med på Lolas tog, og sådan fortsætter det indtil hele toget er fyldt.

Spillet opmuntrer børn til at lære tallene, lave puslespil, størst og mindst, at lægge sammen og trække fra mens de har det sjovt!

Spillet er på dansk og flere andre sprog. Og fås både til ipad og iphone for 25 kr  samt Android for 19,90 kr , men der også en Lite version så man kan prøve det af inden man køber.

Smilla spiller lolas matematiktog ombord på flyet
Smilla spiller lolas matematiktog ombord på flyet på vej på ferie

Ønsker du at købe Lolas Matematiktog  kan du bruge “Hent i App store” ikonet herunder og på den måde støtte www.GodeAppstilBørn.dk. Det koster dig ikke ekstra, men er en måde at støtte min side på. Og du skal selvfølgelig heller ikke snydes for et link til Google Play store.

På forhånd tak.

Gode Apps til Børn - Køb Lolas Matematiktog i App store Gode Apps til Børn - Køb Lolas Matematiktog i Google Play store

Taget fra Google Play store

Tag med Lola på tur gennem et sjovt miljø fyldt med stærke farver, interaktive personer og kreativ problemløsning for at få alle hendes venner med til fest! Lolas Matematiktog er specielt designet til børn på 3-7 år og opmuntrer børn til at lære nøglefærdigheder som at lægge sammen, trække fra og lave puslespil, mens de har det sjovt!

Hvad siger de professionelle om Lolas Matematiktog?
Det er jeanette.com: ”Helt klart den bedste app, du kan lade dine børn melle 3 og 6 år lege med.”
WIRED: ”Jeg er vild med matematik”, erklærede min seks år gamle. Geekmom, Melissa Wiley
Famigo siger: ”5 stjerner! Sejt”
ModMyi.com: ”Det er et must for forældre til børn, der er opslugt af deres iPads, og dem der ønsker at hjælpe deres børn igennem uddannelsesårene.”
iMore.com: ”Det er ikke bare sjovt for børn, men også meget udviklende”
iPhone Mom: ”Lolas Matematiktog er endnu en kvalitets-app fra BeiZ, og jeg må sige, at Lolas venner er fuldstændig bedårende.”

Lolas Matematiktog er udviklet af BeiZ Ltd., som er et et firma, der stræber efter at give børn og forældre hyggelige læringsmuligheder sammen, og det er et fremragende værktøj for et barn eller familien til at forbedre deres udviklingsfærdigheder.

Med den nye AI teknologi adskiller Lolas Matematiktog sig fra sine konkurrenter ved at introducere selvnivellerende spil, der afhænger af spillerens succes på hvert niveau.

Hovedelementer:
O Nitten spændende matematispil med Lola Panda
O Grafik af høj kvalitet og sjove animationer.
o Forskellige niveauer at vælge mellem
O Letanvendeligt spildesign
o Bliver sværere, efterhånden som børnene forbedrer deres færdigheder

Brugeranmeldelser2 stemmer
82
For
Imod
78